Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért utáljátok SP-t? .

Miért utáljátok SP-t? .

Figyelt kérdés

Szóval,csak annyit szeretnék kérdezni,hogy pontosan miért is utáljátok?

NE azzal gyertek amit napisz*aron olvastok és tanultok,hanem saját érvekkel amit még nem találtak ki a neten..-.-"

Mindenki tudja mondani huu de gáz,aids-es,ilyenek és sorolhatnám,amit persze a rosszindulatú ,degenerált,idióta,unatkozó ,emberek találtak ki.

Na szóval..??

2010. aug. 30. 03:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nem utálom ,de nem is birom. Nem tartom tehetséges zenésznek,és szerintem kicsit nagyképű is.

De tegnap megfogalmazta a véleményét twitteren,miszerint nem érti hogy az előadókat miért énektudás alapján ítélik meg. Ebből kiderült,hogy tisztában van vele hogy nem azért híres egy csomó sztár ,mert olyan sokat tud. SP is csak azért ilyen népszerű mert néhány kiscsaj odavan érte. De nem sok jövőt jósolok neki a zeneiparban. De sokmindenkiről gondolom ugyanezt,pl BNF,Lola,Brasch Bence,Barbee...stb.

ÉS SP szerint nem az a fontos hogy a szakmában elismerjék,hanem hogy a közönség szeresse. Ez valahol igaz,mert mire menne a kiscsajok nélkül,de elég szomorú is.Ezért tart ott a magyar zene ahol...

2010. aug. 30. 16:34
 12/19 A kérdező kommentje:

hát köszi mindenkinek a véleményt ,.

Sok mindennel nem értek egyet de nem fogok veszekedni ,értelme se lenne és én kértem hogy írjátok le.

Valaki írta miért rinyálok nem csak SP-t utálják, nos nem rinyálok csupán kíváncsi vagyok arra napisz*ron kívül mit tudnak felhozni az emberek,SP-t valamiért jó páran elítélik miközben fogalmuk sincs milyen ember.Na mind1 ebbe nem megyek most bele,

még 1× kössz h leírtátok a véleményeteket.

2010. aug. 30. 16:39
 13/19 anonim ***** válasza:

én nem utálom.de nem is szeretem.nem utálhatom,hisz fogalmam sincs arról,hogy ki ő.csak azt az oldalát ismerem amit a média mutat.

én azért nem szeretem,mert:

-tucatzene amit ő csinál

-így bárki tud énekelni

-a szövegeinek nincs semmi értelme

-kb.mindig ugyanarról "énekel"

-próbálja magát azzal felturbózni,hogy pl.fluorral "énekel".

de teljesen igazad.szánalom,hogy valaki ilyeneket csinál.[sp halálhíre,meg ilyenek.]

2010. aug. 30. 17:23
 14/19 anonim ***** válasza:

Én egyértelműen utálom.Úristen,annyi ilyen SP-s kérdés van.

"Miért szeretitek?Miért utáljátok?"Azért mert mindenkinek más az ízlése.Én megmondom őszintén,a falramászok tőle.

Csak egy hirtelen felkapott sztárocska(énekesnek nem nevezném)...

2010. aug. 30. 18:07
 15/19 anonim ***** válasza:
Koppintják...a legtöbb fiú meg lánynak nézki most meg élőhalottnak...aki koppintja ennyi erővel elton johnt is koppinthatná...és nem a nemiidentitásra gondolok bár az is ottvan:D Tud énekelni??? He???? Férfi létére pokerfacet énekel meg van pár saját zenéje amitől a baby sisters is sírva szaladna el az ilyen nem sztár nem celeb csak egy lealacsonyító tényező egy amúgyis eléggé elcsezsett országban!
2010. aug. 30. 19:44
 16/19 anonim válasza:

Szerintem elmondtak minden okot, SP egy kacagtató karikatúrája az előadóművészeknek, aki élőben ugyan nem énekel, a playback a fő fegyvere, ugyanúgy öltözködik, mint minden huszadik fiatal, aki random elmegy előtted az utcán, miközben azon gondolkozol, milyen nembe tartozhat. Mi van még? Ó, a tánc... bár szerintem az amit a klipjeiben levág már egy külön mozgáskultúra, amit nem lehet táncnak kategorizálni. (Bevillant a ne add fel-ben fellelhető féllábon ugrálós tenyérdörzsis mozdulat:D)

Nos, felteszem te szereted SP-t, ezért nem értesz egyet a kritikákkal vele szemben, de ha nem haragszol idéznék ettől a remek embertől: "Neked ez fekszik nekem már szemem sem rebben/ majd egyszer megfogod látni hogy csak turkálsz a székletemben" (ezt a rettentő költői metaforát fellelheted a Pofátlanok c. szám szövegében. Ajánlom figyelmedbe. Egy igen maradandó alkotása a kis Soproni Pajtásnak, úgy vélem:D:D)

2010. aug. 30. 21:39
 17/19 anonim ***** válasza:

SP=$permásPöc$

és azért,me 1 szinten van azzal a ßuziber gyerekkel.

2010. aug. 31. 12:38
 18/19 anonim ***** válasza:
Csak rákell nézni ><" xDD
2010. szept. 1. 16:19
 19/19 anonim válasza:
Az idézetes válasz, nagy volt!XD
2010. szept. 3. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!