Miért utáljátok SP-t? .
Szóval,csak annyit szeretnék kérdezni,hogy pontosan miért is utáljátok?
NE azzal gyertek amit napisz*aron olvastok és tanultok,hanem saját érvekkel amit még nem találtak ki a neten..-.-"
Mindenki tudja mondani huu de gáz,aids-es,ilyenek és sorolhatnám,amit persze a rosszindulatú ,degenerált,idióta,unatkozó ,emberek találtak ki.
Na szóval..??
tehetségtelen? merthogy? tud énekelni,táncolni,nem egy kis plébek sztárocska
stílustalan? na erre azt mondom: igenis van stílusa, vannak olyanok akik egyszerűen gyűlölik ,és mégis megkérdezik hol vette a ruháit,koppintják a stílusát..
Nos ebben nem értek veled egyet..
de kössz hogy elmondtad a véleményed.......
Én személy szerint utálom. És nem azért, mert mások is utálják, hanem mert ÉN úgy GONDOLOM, hogy NEKEM nem TETSZIK!
Érvek: Nem gonoszságból mondom, komolyan. Mert aki akarja, az szeresse, de attólmég nem kell megőrülni érte:
- szerintem nagyon, iszonyatosan ocsmány a stílusa, én írtózok az ilyenektől.
- A hangja irritál, a számai is gyerekesek.
-némi féltékenységem is van, mert a barátnőm olykor jobban szereti, mint engem. De legalább bevallom, hogy ezt nem helyeslem.
- Maga az ember sem szimpatikus számomra. Az első benyomás nagyon fontos, de nekem nem jön be, egyszerűen nem és kész.
Figyelj, kedves kérdező :) Hogyha TE szereted, akkor szeresd. A te szíved joga. De attólmég másnak is lehet más véleménye, nemcsak az, ami neked. De jó látni, hogy kiállsz magadért :)
15/F
Oksi,köszi a választ
hát..én tényleg szeretem és nem arról van szó hogy csak szeretni és elítélem azokat akik nem szeretik.,persze mindenkinek szíve joga
DE én azokat nem bírom akik indok nélkül minden sz*rságot a neten látnak, és az alapján ítélik.Esetleg azért utálják mert más is ,és akkor huu ők milyen menők mert fikázzák sp-t,
azért neked is köszi h válaszoltál,tényleg kíváncsi vagyok az igazi érvekre...
Igazán nincs mit.
Hát én inkább valós indokokra támaszkodok. De hallottam oltári baromságokat is, pl. SP = Small Penis stb...
Nincs tehetsége, sem tánctudása.
Énekelni képtelen, csak dallamosan beszél
Irtózatosan beképzelt
Egy abszolút agyonhasznált stílusban "zenél", semmi egyediség nincs benne.
Jól megfogalmazták az előzőek. Valóban egy semmitmondó, nulla, értéktelen dalszövegű "zenéket" gyárt. Lásd: Csinálj, amit akarsz, pa-pa-partyarc. Hát bravó...
Lehet, hogy rapperként jó volt, de énekelni NEM tud! Igénytelen tucatpopzenét csinál. Ellenpéldaként tudom pl Caramelt felhozni, akinek a dalszövegei normálisan össze vannak rakva, van mondanivalója. A hangja pedig azt hiszem nem szorul magyarázatra, na neki van énekhangja. SP-nek nincs! Olyan módon bármelyik hasonló korú srác tud énekelni, ahogy ez a fiú. Na szóval csak összehasonlításként, vagy ellenpontként hoztam fel példának, hogy hallgasd meg a kettőt egymás után, és érzékelni fogod a különbséget, mert az van bőven.
( SP= $eggembe péni$zt ) :P
Minden sztárnak vannak rajongó és vannak aki nem szeretik ez mindig is így volt!
Nem tudom mit kell ezen itt rinyálni hogy utálják SP-t nem csak őt utálják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!