Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ez is egy színjáték Hódi...

Ez is egy színjáték Hódi Pameláéknál?

Figyelt kérdés
most voltak a fókuszban, hogy milyen boldogok ezzel a férfival, de mondják a riportban, hogy szakítottak a gyerek foganása előtt rövid idővel 😯 tehát becsúszott a gyerek!! 🤔 simán lehet hogy búcsú szex volt 😝

2021. aug. 10. 20:04
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
69%
Érdekes a mostani Lilus interjú is, abban azt mondja őt mindenki" használta" & " kihasználta" a medoo is, hát nem tudom...szerintem meg ebből az áldozat - szerepből él évek óta, ezért azonosulnak vele ennyire sokan. Szegény, mert a Berki...szegény nő, mert a cégek,,,aha, de se egy igaz barátnő, se stabil párkapcsolat. Olyan embernek szülni, aki lelép esküvő előtt? Főleg 2.gyereket, tehát már egyszer szívtál = elvileg óvatosabb vagy? Jó ég nem érti ezt a nőt, de legyen boldog
2021. nov. 28. 17:11
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, amit mondassz. Igazad van.

Szerintem Pamela ugyanolyan mint Berki, már én is úgy latom. Játsza mindig az áldozatot.

2021. nov. 28. 17:49
 33/34 anonim ***** válasza:
63%
Arra lennék kíváncsi, Csikivel miért szakadt meg a kapcsolat. Gyanítom ugyanezen okok miatt.
2021. nov. 28. 17:50
 34/34 anonim ***** válasza:

Teljesen ugyanaz, ami az alapokat illeti csak szerethetőbb. Egyrészt puszta pszichológia : a nők felé húzunk inkább mindig előbb látjuk őket áldozatnak, mint egy férfit azonos helyzetben is, másrészt ő tudatosan erre építette fel az egész "létét". Ezt a részét mi tagadás ügyesen csinálta és én magam is jobban csípem, mint az exét, de csak mert nem olyan irritáló nem pedig azért, mert sokkal "jobb" lenne.

2021. nov. 28. 19:22
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!