Ez is egy színjáték Hódi Pameláéknál?
Figyelt kérdés
most voltak a fókuszban, hogy milyen boldogok ezzel a férfival, de mondják a riportban, hogy szakítottak a gyerek foganása előtt rövid idővel 😯 tehát becsúszott a gyerek!! 🤔 simán lehet hogy búcsú szex volt 😝2021. aug. 10. 20:04
31/34 anonim válasza:
Érdekes a mostani Lilus interjú is, abban azt mondja őt mindenki" használta" & " kihasználta" a medoo is, hát nem tudom...szerintem meg ebből az áldozat - szerepből él évek óta, ezért azonosulnak vele ennyire sokan. Szegény, mert a Berki...szegény nő, mert a cégek,,,aha, de se egy igaz barátnő, se stabil párkapcsolat. Olyan embernek szülni, aki lelép esküvő előtt? Főleg 2.gyereket, tehát már egyszer szívtál = elvileg óvatosabb vagy? Jó ég nem érti ezt a nőt, de legyen boldog
32/34 anonim válasza:
Érdekes, amit mondassz. Igazad van.
Szerintem Pamela ugyanolyan mint Berki, már én is úgy latom. Játsza mindig az áldozatot.
33/34 anonim válasza:
Arra lennék kíváncsi, Csikivel miért szakadt meg a kapcsolat. Gyanítom ugyanezen okok miatt.
34/34 anonim válasza:
Teljesen ugyanaz, ami az alapokat illeti csak szerethetőbb. Egyrészt puszta pszichológia : a nők felé húzunk inkább mindig előbb látjuk őket áldozatnak, mint egy férfit azonos helyzetben is, másrészt ő tudatosan erre építette fel az egész "létét". Ezt a részét mi tagadás ügyesen csinálta és én magam is jobban csípem, mint az exét, de csak mert nem olyan irritáló nem pedig azért, mert sokkal "jobb" lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!