Mitől kapódott fel ez a Taylor Swift-téma az utóbbi 1-2 évben?
Figyelt kérdés
1-2 évvel ezelőttig nem sokat hallottam róla, tudtam, hogy létezik, de úgy egy kalap alá tartoztt a szememben Gagával, Perryvel, Beyoncéval stb. szóval az átlag felkapott pop-előadónőkkel. Aki nem szerette, az őket együtt, tehát a zenei stílust nem szerette, egy kategóriába tartoztak. Ehhez képest egyik pillanatról a másikra mindenki róla beszélt, elszaporodtak róla az őt szapuló mémek, sokkal hangosabbak lettek az utálói, mint előtte. Lemaradtam valami nagy eseményről, botrányról?tegnap 08:57
1/2 anonim válasza:
Most volt a nagy turnéja, vagy 2 évig tartott, és minden tele volt ezzel 2 évig. Szerintem ezzel sok rajongót szerzett, és sokakat idegesített hogy mindenhol ott van, ezért több utálója is lett.
2/2 Sanyi2025 válasza:
2022-re már akkorára nőtt a rajongótábor, hogy még a nagypolitikának is be kellett avatkoznia a jegyeladásokba, 2023-2024-ben pedig ahogy 1-es írta, olyan turnéra indult, ami már nem csak zenei rovatokba fért bele, annyira felpörgette a gazdaságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!