Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hogyan dőlhettem be ennyire...

Hogyan dőlhettem be ennyire Taylor Swiftnek?

Figyelt kérdés
Évek óta szerettem és meggyőződtem hogy ő egy jó ember. Hatalmas rajongója voltam! Viszont egyre több jel van hogy ez nem igaz, hogy ez csak egy álca és hogy dalokat lopjon Lana Del Reytől és Avril Lavignétől, meg eladta a lelkét!Hogyan lehettem ilyen hülye
tegnap 16:35
 1/6 anonim ***** válasza:
61%
Most ez nem komoly, ugye?
tegnap 20:15
 2/6 anonim ***** válasza:
21%
Az a durva, milyen karbonlábnyoma van. Az ilyen multimilliárdos emberkék lesznek a bolygó veszte.
tegnap 20:24
 3/6 anonim válasza:
100%
.......bárcsak betiltanák a tiktokot......
tegnap 22:45
 4/6 anonim ***** válasza:
80%
Na, megkezdődött Taylor Swift lejáratása, mert Kamala Harris mellett állt ki? Várható volt. És kiszámítható. Mondjuk ez év elején se jött be amikor elárasztották a netet a deep fake Taylor szexvideókkal. Ő az a kaliberű szupersztár, akinek a lejáratása inkább vissza felé sül el✌️
ma 05:33
 5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem egészen értem mire gondolsz. Valóban csalódtam mikor Kamalát támogatta de várható volt és én nem ez alapján hallgatok valakit. És nem volt célom lejáratni
ma 06:51
 6/6 anonim ***** válasza:
"nem egészen értem mire gondolsz" érted te azt😉 De mi is értjük ne aggódjál.. Egyre kiismerhetőbbek vagytok és egyre több embernek esik le a tantusz veletek kapcsolatban.
ma 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!