Ez is egy színjáték Hódi Pameláéknál?
Annyira így gondolom én is, ahogy írtátok. Amúgy még hozzafűzném, hogy azon az esküvőn is látszik (képeken), hogy Bence szülei nem épp boldogok.
Es tényleg egy barátnője maradt, aki a körmöse...szerintem Móninak is bőven elege lett...pedig ugye keresztszülő.
Amúgy meg a mostani interjún nem tudom mi történt a szájával, meg mintha bajszos is lenne. Furan néz ki.
Nem csoda, nagyon gáz stílust engedett meg magának sokszor mónival szemben, mikor még ment az édes élet. Meg amúgy az anyjával is. Neki ez kell, imád lenyomni másokat meg fölényeskedni, dominálni, dirigalni, Bence azért jó mert a szájába adja a szavakat pamela, és amúgy is helyesel mindenre, amúgy eléggé butuskának tűnik, legalábbis a beszéde alapján.
Amúgy nem az volt, hogy mikor szakítottak, írták, hogy bence vissza járkált, gondolom akkor fogant a baba... és aztán leköltöztek maglódra, anyós meg pamela rokonai közelebe, ez még szokott segíteni egy rossz kapcsolaton. 😅
Ja a kinézete tényleg fura főleg az insta képeivel összehasonlítva. Dehat nem csoda, manapság olyan filtereket használnak, ami még az arcvonásokat is módosítja .
Ez a nő rendesen lyukat beszél az ember hasana... bármilyen riportban van.
Bencének se hagy semmit végig mondani, és miközben Bence beszél Pamela bámulja és bólogat rá, mint egy tanárnő aki feléltet... ha meg kihagy valamit akkor hozzáteszi. De ezt csinálja mindenkivel.
Ami szamomra is nagyon taszito, ahogy az anyjaval is viselkedik, ledagadtozta, meg kb. semmibe se nezi. Anyja is nyitott ilyen medoo uzletet az se megy mar.
De Pamelat hogy-hogy onnan is kiraktak? Aztan ott is kamuzta h az o markaja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!