Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ez is egy színjáték Hódi...

Ez is egy színjáték Hódi Pameláéknál?

Figyelt kérdés
most voltak a fókuszban, hogy milyen boldogok ezzel a férfival, de mondják a riportban, hogy szakítottak a gyerek foganása előtt rövid idővel 😯 tehát becsúszott a gyerek!! 🤔 simán lehet hogy búcsú szex volt 😝

2021. aug. 10. 20:04
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
állítólag fantasztikus vállalkozás ötletei vannak 😝 gondolom csak legyen egy birka aki beszponzoralja neki 😏🙄 elképzelésem sincs hogy ebből meddig lehet megélni de annyira marha jól biztos nem, mivel 2 éve a Tatár Csillának még azt nyilatkozta hogy elképzelhetetlen hogy hogy fog kijutni az albérletből 🙄
2021. aug. 13. 19:25
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Mint 2 idegen, olyanok voltak a riportban. Tök gáz, ahogy pamela bence szájába adja a szavakat, az meg csak helyesel. Mindig ilyenek.
2021. aug. 13. 21:40
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Annyira így gondolom én is, ahogy írtátok. Amúgy még hozzafűzném, hogy azon az esküvőn is látszik (képeken), hogy Bence szülei nem épp boldogok.

Es tényleg egy barátnője maradt, aki a körmöse...szerintem Móninak is bőven elege lett...pedig ugye keresztszülő.

Amúgy meg a mostani interjún nem tudom mi történt a szájával, meg mintha bajszos is lenne. Furan néz ki.

2021. aug. 13. 22:04
 14/34 A kérdező kommentje:
azt olvastam a neten, hogy akinek szilikon van a szájában, és naperzekeny azoknak lehet ilyen 😝 fú nagyon csúnya basszus 🙄 tényleg kajak nem tudod eldönteni hogy bajusz e 🙄😝 kíváncsi lennék hogy a nagy Mónis barátság miért ért véget 😏 de valahogy neki az emberi kapcsolatai hát khmmm 🙄 amúgy sztem pont ugyanúgy van valami személyiség zavara mint a berkinek, de nem olyan látványos, szembeötlő 😏 meg ugye ezekkel a mártír dumakkal jól palastolja 😏 hát az biztos hogy Bence kötheti a nacit, hogy mi lesz hogy lesz 🙄 már az interjúban is látszott hogy nincsenek közel egymáshoz 😏 szerintem az sem túl jól jött ki hogy újra kislány lett 😏 ráadásul a tesójanak meg pont kisfia született természetes úton, szóval családilag úgymond lehagyta Pamelat, igaz nincs is jóban vele szerintem 🙄 ez is mindent elmond nem? se a tesójaval se az apjával egy alap emberi kapcsolatot nem tart 🤨😦 szegény anyját sajnálom..😏
2021. aug. 14. 08:54
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem csoda, nagyon gáz stílust engedett meg magának sokszor mónival szemben, mikor még ment az édes élet. Meg amúgy az anyjával is. Neki ez kell, imád lenyomni másokat meg fölényeskedni, dominálni, dirigalni, Bence azért jó mert a szájába adja a szavakat pamela, és amúgy is helyesel mindenre, amúgy eléggé butuskának tűnik, legalábbis a beszéde alapján.

Amúgy nem az volt, hogy mikor szakítottak, írták, hogy bence vissza járkált, gondolom akkor fogant a baba... és aztán leköltöztek maglódra, anyós meg pamela rokonai közelebe, ez még szokott segíteni egy rossz kapcsolaton. 😅

Ja a kinézete tényleg fura főleg az insta képeivel összehasonlítva. Dehat nem csoda, manapság olyan filtereket használnak, ami még az arcvonásokat is módosítja .

2021. aug. 14. 08:58
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

Ez a nő rendesen lyukat beszél az ember hasana... bármilyen riportban van.

Bencének se hagy semmit végig mondani, és miközben Bence beszél Pamela bámulja és bólogat rá, mint egy tanárnő aki feléltet... ha meg kihagy valamit akkor hozzáteszi. De ezt csinálja mindenkivel.

2021. aug. 14. 09:09
 17/34 A kérdező kommentje:
jaj de jót nevettem a tanárnős hasonlaton 😝😝 de tényleg basszus 😳😏 Pamela basszus az ilyen tipik gyerekes aranyásó 😦 tipusosan ezzel módszerrel szedi áldozatait 😝
2021. aug. 14. 09:17
 18/34 anonim ***** válasza:
72%
Miért kell 5 szavanként emoji-t beszúrni? Tanulj már meg értelmesen kommunikálni...
2021. aug. 14. 13:24
 19/34 anonim ***** válasza:
22%
Utolso komment "temabavago", "ertelmes" es a szanalom.com kategoriaba tartozik.
2021. aug. 14. 14:55
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Ami szamomra is nagyon taszito, ahogy az anyjaval is viselkedik, ledagadtozta, meg kb. semmibe se nezi. Anyja is nyitott ilyen medoo uzletet az se megy mar.

De Pamelat hogy-hogy onnan is kiraktak? Aztan ott is kamuzta h az o markaja.

2021. aug. 14. 14:58
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!