Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ez is egy színjáték Hódi...

Ez is egy színjáték Hódi Pameláéknál?

Figyelt kérdés
most voltak a fókuszban, hogy milyen boldogok ezzel a férfival, de mondják a riportban, hogy szakítottak a gyerek foganása előtt rövid idővel 😯 tehát becsúszott a gyerek!! 🤔 simán lehet hogy búcsú szex volt 😝

2021. aug. 10. 20:04
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Én nem tudom mi lehetett a medoo sztori úgy igazán 😏 mármint nem pamelasan 😏 őszintén szólva nem nagyon tudom elhinni amiket nyilatkozik, mert sztem berkitol is simán eltanulta a hazudozást 🙄
2021. aug. 14. 15:01
 22/34 A kérdező kommentje:
nem is veled beszélgetek 😝😝😝
2021. aug. 14. 15:02
 23/34 anonim ***** válasza:
61%

A medoo esetében még talán azt is mondta, hogy ő is segített megalmodni a ruhákat... 😅 lehet amúgy, hogy csak sima reklamarc volt.

Most megint azért vergődik amúgy, mert majd megpukkad a berkiek miatt. Azt hitte nyeregben van a baba és az esküvő miatt, de ugye ott is jön a baba, ez tuti idegesíti. Amúgy ő maga is agyba főbe posztolta natit, csak mazsi miatt kezdte el mondani, hogy védeni kell a gyereket a közösségi médiától. Jól sikerült a védés, szegény kislány olyan kis -félénknek meg furcsa visszahúzódónak néz ki...

2021. aug. 14. 18:41
 24/34 anonim ***** válasza:
61%

Jaj meg előadja magát, hogy ő mennyire tud főzni meg rendet tart otthon... miért, szerinte más disznóólban lakik és konyha közelébe se jár?

Baromi könnyű úgy játszani a háziasszonyt,hogy közel lakik a családja és otthon van a férje is. Megnézném mennyire lenne rendmanias ha a nagyszülők 200km-re laknának, Bence meg távol lenne napi 10-12 órát. Roppant káros az ilyesfajta tevékenysége, hany anyuka értheti emiatt rosszul magát? Tényleg jobban jár mindenki, ha a magánélet védelme címszó alatt nem posztolna. Mert ő mindig védi a magánéletét, kivéve, mikor ömlengeni kéne róla. 🤑🙄

Kíváncsi vagyok mi lesz a válás után, gondolom a házba nagyjából nulla forinttal szállt be hiszen albira is alig volt pénze. Ja, kapott pár szojzor bútort.

2021. aug. 14. 18:51
 25/34 anonim ***** válasza:
Szponzor*
2021. aug. 14. 19:07
 26/34 A kérdező kommentje:
kérdés hogy volt e annyi esze Benceeknek, hogy ezeket a dolgokat írásban rögzítsék 🙄 hát elég érdekes... ha az albi ennyire nehezen ment 🤨🙄 amúgy én ezt nagyon nem értem hogy ha valaki normális emberi életet él, akkor ezek alap dolgok 😳 vagy ő abból indul ki mindenki étterembe jar és szakácsnőt tart 😝 azért nem dicséri meg magát hogy kitörli a saját seggét 😝 hát szegény kislányról jobb nem is beszélni 🙄😏😏😔
2021. aug. 14. 19:10
 27/34 anonim ***** válasza:
66%
Azzal a Lauraval se tartja a kapcsolatot? Erdek kapcsolat volt az is vajon?
2021. aug. 14. 19:31
 28/34 A kérdező kommentje:
biztos, mindenki hülye csak ő nem, ez a Timi barátnő is sztem mindent benyel tőle, plusz ingyen körmözi 🙄
2021. aug. 14. 19:53
 29/34 anonim ***** válasza:
66%
Eskuvos kepeken mennyi retus lehet, ha az interjuba meg manusos a feje?
2021. aug. 15. 15:45
 30/34 A kérdező kommentje:
bakker azért a fókuszban mennyivel másabb volt már 😳 hihetetlen komolyan mennyire átveri az embereket 🙄
2021. aug. 15. 19:08
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!