Mit gondoltok Billie Eilish új albumáról?
Figyelt kérdés
2021. júl. 30. 20:58
1/8 anonim válasza:
Reménykedtem hogy a nagy külső változtatással a zenék is kicsit változatosabbak lesznek, de nekem első hallgatásra kicsit unalmas. Szokott igy lenni, lehet később ráhangolódak egy-két számra. De szerintem az előző albuma üditőbb volt. Te mit gondolsz?
3/8 segitseg válasza:
Nekem személy szerint bejött, és örülök, hogy a hirtelen stílusváltással nem változott annyit a zenék megszokott hangulata:)
4/8 anonim válasza:
Nagyon tetszett, minden zene különböző es különböző érzéseket váltottak ki belőlem, pl az Oxytocinra nagyon nem számítottam hogy ilyen lesz bár ahhoz hasonló dalt nem is nagyon találni. Szerintem nagyon egyedi lett, a klippek meg nagyon kreatívak elképesztő hogy hogy bír ilyeneket egyáltalán kitalálni
5/8 anonim válasza:
hát nem tudom, nekem így első hallgatásra elég összecsapottnak tűnik. kicsit olyan befejezetlen érzést hagy maga után és a számok sem úgy lettek felépítve, ahogy az eddigiek. ez persze nem feltétlenül jelent rosszat, csak valamiért fura nekem ez így elsőre.
6/8 anonim válasza:
Nekem annyira nem tetszett, pedig az előző albumait szeretem.
7/8 anonim válasza:
Én hatalmas rajongója vagyok Billienek, és túlzás nelkül mondom, nincs olyan zenejé ami ne tetszene. De hogy őszinte legyek, mikor meghallgattam elsőre az albumot, mindegyik zenét nagyon hasonlónak tartottam. Azóta már ki tudja hányszor hallgattam meg az egészet, és most már teljesen máshogy gondolom! Nagyon megimádtam mindegyik zenét az albumról. Szóóval aki ugyanolyannak hallja mindegyik dalt, hallgassa meg többször ha szeretné! :D több hallgatás után tényleg más az egész.
8/8 anonim válasza:
Nem rossz, van rajt 1-2 jó szám, bár nem vagyok oda annyira Billie-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!