Kinek jön be Billie Eilish új stílusa?
Figyelt kérdés
Szóval hogy már csinált is olyan fotókat amiben már szinte mindene kint van stb... ez tetszik valakinek, vagy inkább a régi Billie?2021. máj. 29. 21:55
1/6 anonim válasza:
Milyen képeket ? Lehet ezt megnézni (természetesen kutatási céllal) amúgy gondolom a régi stílus nem termelt annyi pénzt és a menedzsmentje új stílust javasolt
2/6 A kérdező kommentje:
Azokra a képekre gondolok, amiket kirakott az instájára, hogy valahol fotózkodik alig ruhában.
2021. máj. 29. 22:15
3/6 anonim válasza:
Sajnálom szerencsétlent, mondjuk nem láttam, de láttam egyik zenéjének videóklipjét...mondjuk ha a rádióban meghallom, már szarul érzem magam, annyira démoni tartalma van.
4/6 anonim válasza:
Ha a pár hetes Vogue fotózáson készült képekre gondolsz, szerintem az még bőven nem a "szinte mindene kint van" kategória. Tény, az eddigi hárommal nagyobb számú bő ruhái után ez kirívóbb, de a combján kívül semmi más testrésze nincs kint. Plusz ha megnézed, az utána kirakott képeken szintén bő pulcsikban és gatyában van, emiatt én nem mondanám új stílusnak, szimplán a fotózás kedvéért vette fel ezeket.
5/6 anonim válasza:
Nem teljesen új stílus, régebben is volt, hogy nem takarta el az egész testét: [link]
Azért "mindene" nem olyan gyakran szokott kint lenni.
6/6 anonim válasza:
Én sem mondanám új stílusnak azokat a képeket. A hajszíne nem tetszik kevésbé, mint az előző. Egy fotózás meg bőven nem stílusváltás. Hogy hol van kint mindene, azt nem tudom. Linkeled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!