Nem mondanám kifejezetten szépnek, de valami van az arcában ami különlegessé teszi. Na meg a kisugárzása is sokat segít rajta, láttam tőle pár interjút és szerintem nagyon is szerethető személyisége van.
A stílusa viszont, ahogy öltözködik meg ahogy a haját hordja sokat ront az összképen.
Az én furcsa ízlésem szerint gyönyörű, ugyanis én nem a kimondott szép embereket tartom szépnek. Bár ezzel a zöld hajjal nagyon nem tetszik, meg ahogy most öltözik :((
De mikor kék vagy fehér vagy fekete vagy akármásmilyen a haja, akkor szép.
Mi az hogy menetrendszerű szép kérdés?
Én nem az vagyok aki kérdezgeti h ki a szebb meg ilyenek.
Néha nem néz ki előnytelznül zöld hajjal, attól függ milyen árnyalatú vagy meddig van lenőve. Pl. ami jól állt neki: - majdnem az egész haja zöld volt, csak a vége fekete, a zöld részek pedig színben közel álltak a szőkéshez/sárgáshoz.
-csak a hajtövei voltak sötét, méregzöldek, a haja nagyrésze ében fekete volt. [link] (itt be van tűzve két kép az említett frizurákról)
Öltözkösei közül nem tudom, hogy melyik nem tetszik. Eleinte azért hordott bőszabású ruhákat, mert elégedetlen volt az alakjával, amikor pedig már elfogadta magát, akkor pedig azért, ötözött így, hogy ne hívja fel a figyelmet a nőies formáira. Ha az új stílusára,, vagyis az elegánsabb ingblúzokra gondolsz szerintem az is jól áll neki, biztos azért hordja, mert kezd felnőni. [link] (öltözködés 2017-2020-ig, az utolsó számít a legelegánsabbnak)
Találtam róla egy mostanában készült élő felépést, ahol már-már extrém bő pólóing van rajta, de ellensúlyozza a szűk nadrágjával, szóval szerintem ez is jól állt neki. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!