+*öltözködései, ében fekete, valahol duplán tettem vesszőt
Bocs, hogy ilyen figyelmetlen voltam, remélem azért lehet érteni, hogy miről hadováltam
Nem az a kimondott szépség, de nagyon különleges. Emellett jó mellei is vannak és tetszik a stílusa. Szeretem az ilyen elvont lányokat.
Engem nagyon izgat Billie.
Én is így vagyok ezzel,hogy sokszor egy megosztóbb csaj tetszik,az ami úgy átlagosan van a köztudatban szépnek meg "jó csajnak" titulálva nem mozgat meg,kell valami különlegesség legyen. Az ilyen elvont,nem bomba nő arcú de mégis szép vagy aranyos arcú csajokért mindig meghülyültem
De nála meglepődtem mennyien gondolják csúnyának(nem csak itt úgy átlagban),vagy nem akarják maguknak bevallani,hogy tetszik nekik vagy csak unott fejű képeket láttak :-D
Istennő, életem szerelme 🥰🥰
Óriásiak a kék szemei, szép a szája, arca, jó a melle, jó a feneke, lehengerlő kisugárzása van... lehet van nála tökéletesebben kinéző sztár, de számomra vonzóbb, letaglózóbb kevés :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!