Kapás Boglárka orra szerintetek is ront az összképen? Szép az arca ez tény, de az a nagy, krumpli orr...
Figyelt kérdés
2021. júl. 28. 22:10
1/17 anonim válasza:
Krumplinak semmiképpen nem nevezhető. Szerintem teljesen rendben van.
3/17 anonim válasza:
Te miről beszélsz? Krumpli orr? Édesjóistenem, neked biztos Voldemort az ideálod ha szerinted Boginak krumpli orra van...
4/17 anonim válasza:
Szerintem is krumpli orra van !!! Itt volt az ideje hogy valaki ezt leírja.
5/17 anonim válasza:
A krumpli orr nagy és formátlan. Neki sem nem nagy, sem nem amirf.
6/17 anonim válasza:
A krumpli orr cuki. Bohócokra emlékeztet.
7/17 anonim válasza:
Ez krumpli: [link]
Azért illetlen őt felhozni, mert egy betegség torzította el az orrát, gyárilag nem ilyen volt.
8/17 anonim válasza:
Most, hogy ezt kiírtátok magatokból, szerintem megy is megműttetni, de előbb kisírja magát…édes Istenem, hogy mekkora egy szőrszálhasogató, savanyú népség…:D
9/17 anonim válasza:
Női szemmel szerintem Bogi kifejezetten csinos és szép arcú, soha eszembe se jutott, hogy krumpliorra lenne... 5 éve a fél ország szerelmes volt belé, most meg már nem is szép? :D
10/17 A kérdező kommentje:
Én speciel sosem voltam szerelmes belé. Ha ránézek, én nem tudok elvonatkoztatni az orrától.
2021. júl. 30. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!