Ezekben a régi magyar mese-filmekben, mint például a kemény kalap és krumpli orr, vagy a pumukli, mi a jó? Mert sztem gagyi régi mesék.
Sokan szoktak ezekkel a mesefilmekkel előhozakodni hogy ezek az igaziak, és nem az animék, sé egyéb "szörnyüségek", hát beléjük néztem, és sajnálom erájuk az a 10-10 percet amit ezekre a borzalmakra rászántam. most őszintén, mi a jó ezekben? mitől jobbak ezek mint pl a Naruto, vagy a Dragon Ball?
16/f
mert nem azon nőttél fel hanem ezeken a vackokon
csak sajnálni tudlak
A mi gyerekkorunkban ezek a mesék voltak csak,ezért néztük.
De ez ugyanaz,mint az hogy a mai fiatalok egész nap msn-eznek,és kínlódnak a csajokkal hónapokig egy randiért,és meg annak idején elkértem a telefonszámát a csajnak,felhívtam és megbeszéltem a randit.Ennyi,más generáció:).
Gőte szerint:
jesszusom...
Ezek kis egyszerű, gyerekes mesék, komolytalanok, a kisebb korosztálynak...
Ezek nem a tizenéveseknek készültek, hanem gyermekeknek... akik akkor fognak megtudni pár dolgot a világról...
és ha az illető 4 évesen Dragon Ball meg ilyen retkek helyett valami békés, nyugodt rajzfilmet néz, akkor legalább nem omlik össze pszichésen xD
Mármint ha most azt látod kisgyerekként szart nem tudván a világról, hogy azok a műanyag hajú japó figurák villámgömböket, vagy mi az istent dobálnak egymáshoz, akkor nem gondolkoznak éjszaka ilyenekről, hogy mér szakadt le a gyerek keze... meg mi lenne velem, ha lekapnák a fejem... szóval szinte mindegyik kölök a televízióból is tanul... és nem mindegy, hogy mit tanul onnan...
Egyébként inkább legyen értelmetlen de oktató célzatú műsor, mint értelmetlen animált vérfürdő...
de... ömm... hülye kérdés volt...
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!