Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Most Rosé (Blackpink) Koreai?A...

Most Rosé (Blackpink) Koreai?Ausztrál? Vagy új zélandi?

Figyelt kérdés

2021. júl. 22. 20:08
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
0%

és igen te hülye minden ember egyforma! nem hiába alakult ki a normák minden működő társadalomban ugyan úgy és úgy hogy azok nem léptek kapcsolatba egymással!

nem hiába büntetik mindenhol a lopást az ölést a hazugságot és nem hiába mindenhol ki alakult a zene az írás a tánc de még a demokrácia is és az sem véletlen hogy az embereknek nagyon hasonló világnézete van sőt minden egészséges embernek

az hogy mindeki egyéniség az egy nagy kamu! vannak rendkívüli emberek de éppen ezért hívják őket annak amik! az alap társadalom nem véletlenül mindenhol ugyan olyan

amiről meg te akarsz pofázni az meg nem kulturális-környezeti fejlődés/kihatás hanem kész egyéni személyiség! nagyon kevered a pirosat a kékkel

2021. júl. 30. 23:08
 22/42 anonim ***** válasza:
86%

Igen? Mindenhol kialakult a demokrácia? Tényleg ilyen tájékozott vagy? Irány vissza az iskolapad fiam!XD

És ha valóban minden ember egyforma lenne, akkor nem különböznének a kultúrák, a nyelvek, a szokások stb.

Hát te biztos nem vagy egyéniség az már biztos XD

2021. júl. 30. 23:57
 23/42 A kérdező kommentje:
Húhaaaaaaa xD kicsit témát léptünk
2021. júl. 31. 08:49
 24/42 anonim ***** válasza:
89%
kötekedők mindig akadnak sajnos :(
2021. júl. 31. 20:19
 25/42 anonim ***** válasza:
0%

22 24 itt csak te vagy a kötekedő te jó ég...

tudod mit jelent te sötét agyú a demokrácia? meg van a töris érettségi vagy még kell hozzá pár év hogy meg legyen az általános?

nézd meg melyik kultúrák különböznek mert europában a kultúra ugyan az ázsiában is ugyan az a közel keleten is ugyan az amerikában is ugyan az...

és nézd meg a kulturális normákat... mindenhol van családkép mindenhol vannak a szülők és a gyerekek mindenhol van iskola rendszer (szinte mindenhol ahol lehetséges) valamiért mindenki csirkét eszik valahogy mindenhol ki van alakulva az idősebbekre való tisztelet adás a hierarchikus rendszer az hogy a gyerekek játszanak lehetne még sorolni a kultúrát

nyelv? igen sok nyelv van valahogy minden ember a hangját használja nem pedig kézzel mutogat valahogy mindenhol vannak igék névmások és a nyelvtan alapvető dolgai! az emberek nagyja meg közös nyelvcsaládot használnak juj de kellene az az érettségi! hallottál már indoeuropai nyelvcsaládról?

[link]

nézd meg a képet hogy mennyi nyelvnek van ugyan az az alapja!

szokások? ne véletlenül sem az alapszokások a nyugati világban ugyan azok illetve akeleti világban is pl a meghajlás...

értem én te miről akarsz beszélni csak te nem akarod megérteni hogy az ember alapbeállítása ugyan az társadalomtól függetlenül

ettől függetlenül nézd meg mit is jelent a demokrácia meg fogsz lepődni......

2021. aug. 1. 02:36
 26/42 anonim ***** válasza:
Igen megvan a töri érettségim, emelt szinten, de te sztem meg sem közelítetted soha. Nem vitatkozom olyanokkal, akik a tényeket nem veszik figyelembe, csak kötekedni akarnak. Keress ehhez más partnert bocsi.
2021. aug. 1. 17:53
 27/42 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem térjünk vissza az eredeti témához. Ha a kérdezőt a töri érdekelte volna azt írta volna ki. ;)

Amúgy én is kíváncsi lennék h mennyire hatott az Roséra h Ausztráliába nőtt fel. Vmennyire mindenképp az látszik h egész másként kommunikál mint Jisoo (stílusban, nem angol tudásra gondolok)

Jennie és Rosé nekem is sokkal közvetlenebbnek tűnik mint Jisoo :) és ha emlékezték a netflix dokufilmben is mondta Teddy h a Bp erőssége h sok különböző kultúra találkozik.

2021. aug. 3. 15:55
 28/42 anonim ***** válasza:

Gyerekek el sem olvastam mindent, de ti milyen kirakásról beszéltek? 🤣🤣 mit raknak ezek ki?

Egyedül annak a jennienek van egy minimális melle, amit push up-al picit ki lehet rakni, a többinek konkrétan behorpad a mellkasa. 🤣🤣

A seggükről nem is beszélve. Mit rakjanak ki szerintetek?

2022. júl. 21. 04:19
 29/42 anonim ***** válasza:
Én a kérdésre szeretnék válaszolni: Rosé új-zélandi származású, Jennie dél-koreai származású! Rosé Ausztráliában nevelkedett, Jennie pedig Ausztráliában és Új-Zélandon és ott hallott először a K-popról(mármint Jennie)!
2023. febr. 27. 09:58
 30/42 anonim ***** válasza:

Engem az érdekelne, hogy akik ezeket írták ott a 10# 11# 12# hogy miből gondoljátok, hogy a kényszerből csinálják és nem saját döntés alapján? Én is tisztában vagyok azzal, hogy az entertainmentek rengeteg mindent megszabnak/irányítanak de azért emellett sok dolog van azért amibe nem szólnak bele. Idolok ugyanúgy emberek van egyéniségük és saját véleményük + munka mellett magánéletük is. Nem szabhatnak meg nekik szószerint mindent.

Most egyébként direkt megnéztem a lányok instáját, követem őket, de nem látom mindig mit raknak fel és ahogy el nézem én nem látok nagyon kirívó képeket nem csak Jisoo de egyikőjük oldalán sem. Azt tudom, hogy Jennienek például volt fehérnemű fotózása, mert Calvin Kleint reklámozta, de azokon a képeken kívül... Talán egy kicsit bátrabb stílusú képeket raknak fel, mint Jisoo de annyira nem sokkal.

28#nak pedig, bocsánat de ez elég ízléstelen volt. Tény, hogy a blackpinknek nincsen Niki Minaj feneke és stb. De ez most kit érdekel. Anélkül is nagyon szép, nőies alakjuk van, és a kevésbé nagy feneket, mellet is ugyanúgy ki lehet rakni, mint mást

2023. márc. 15. 19:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!