Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Most Rosé (Blackpink) Koreai?A...

Most Rosé (Blackpink) Koreai?Ausztrál? Vagy új zélandi?

Figyelt kérdés

2021. júl. 22. 20:08
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
64%

#10: Nem akarlak elkeseríteni, de az idoloknak, így Jisoo-nak és a többieknek sincs semmi beleszólása az előadói karakterébe.

Minden előre ki van találva, és köteles vagy úgy öltözködni, úgy viselkedni, úgy mosolyogni, mint amit előírnak számodra, ezzel alárendelik az idolok valódi személyiségét.

Lehetsz alapvetően visszafogott és szerény lány, de ha az entertainmented kitalálja, hogy holnaptól tüsire kell nyírnod a hajad és akaratod ellenére non-stop cs*cs kidobós ruhákban kell parádéznod, semmit nem tehetsz ellene.

Még akkor sem, ha a hallgatóság később téged zaklat ezzel, hogy “hogy képzeled”, meg “visszatetsző és unszimpatikus vagy”, holott ebbe semmi beleszólásod nem volt.

Ha ellenszegülsz, verbálisan bántalmaznak (ki tudta, lehet, hogy még fizikailag is), megzsarolnak, visszafizethetetlen adósságokba taszítanak.

2021. júl. 29. 13:41
 12/42 anonim ***** válasza:
60%

11 ezzel tisztában vagyok és igazad is van benne!!! De a bo tényleg egy teljesen más kategoria lett akkor nem lenne jennienek randi botránya majdnem minden évben!

Meg igen lehet látni párszor jisoo is kirakta ki kellett neki de ez tényleg csak pár alkalom! Azert hidd el az ő testével arcával a cég biztos nem háttérbe akarna tenni elrejtve csak ugye valami olyan megy a háttérbe hogy ;

Nem lehet azzal fenyegetőzni hogy jisoot kirakják mert csak a cég és bp esne vissza míg ő neki fix helye lenne bárhol! Ezzel csak a cég vesztené ezért is marad háttérben !

Meg azért igen jennie nagyon dögös lisat is be lehetne állítani a sarokba 😂😅 szépen szólva de jisoo messze az egyik legszebb lany nem csak Koreában ja és már nem is olyan fiatal ráadásul!

Míg rose hát nem mondom hogy csúnya de azért nem is szép egy full szomszéd lany kategoria és még is ő előrébb van mint jisoo mert be vállalja a kirakást

És valljunk be a bp mindent csinál csak nem a jámbor szuz lany stílust nem!

2021. júl. 29. 13:52
 13/42 anonim ***** válasza:
100%

#9 minden tiszteletem Lisa-é és a szüleié, de azért az a 4 nyelv az inkább 3. Maradjunk annyiban. Amenyire ő tud japánul, annyira én is tudok kínaiul XD Ezt onnan tudom, hogy nekem nyelvvizsgám van japánból és ilyen szemmel nézve az ő tudását nem mondanám nyelvtudásnak. Az angol, koreai és thaiföldi nyilván megy neki, Az oké, de ez csak három :)

A tánctudását meg nem vitatom el, mert tényleg nagyon jól táncol, bár én azért nem őt tartom a legjobbnak. De ettől függetlenül nagyon jó az biztos.

2021. júl. 29. 14:54
 14/42 anonim ***** válasza:
100%
#7 az emberek különbözőek, fogadd el. Vannak akik m,egtartják a saját kultúrájukat, sőt vannak akik generációkon keresztül is. De vannak akik kimennek külföldre és 2 év után arra sem emlékszik, hogy honnan jött. Mindenki más. Én azt mondtam, hogy Rosé valószínűleg megmaradt koreainak Ausztráliában is. Ez pedig lehetséges. És egyáltalán nem állítottam, hogy az európai kultúrák nem erősek, én az ausztrálra mondtam, hogy nem annyira erős, mint az ázsiai kultúrák. Minek hozod fel az európai kultúrákat, amik ugyanúgy több ezer évesek, mint az ázsiaiak, nem úgy mint az ausztrál, ami alig pár száz éves és egy kevert kultúra, ugyanúgy mint az amerikai vagy kanadai. #6 voltam.
2021. júl. 29. 15:46
 15/42 anonim ***** válasza:
38%

14 jó lenne nem ellent mondani magadnak előtte azt mondtad hogy jaj a magyarok megtartják Kanadában !

Utána meg 2 év azt elfelejtik az emberek (nem magyarok)

Neked kellene elfogadni hogy amit mondasz annak nincs valóság alapja nem kell el hinned de szerintem az irasombol rájöttél hogy azért nem szokványos mentalitasod van mint ami a törzs gyökeres magyaroknak van!

Igen képzeld sok mindent meg tartunk szilveszterkor veszünk szőlőt

Meg mogyorót is…

De ugyan akkor lehetetlen hogy nem hígul fel az ember kulturális tudata! Főleg ha valahova bele születik!

Igen van hogy erősebben megtartja a kultúrát persze hogy van de ettől függetlenül főleg ha itt születik és itt nevelkedik akkor komolyabb ingerek érik valamint mind ezt abban az időszakban amikor a személyisége is fejlődik! Rose oda járt óvodába oda járt altalanosba azt már nem tudom hogy középbe is de az általános és óvoda elég sok mindent visz!

Tudod Koreában mindig meg kell hajolni! Sőt tovább megyek szinte minden kelet ázsiai országban!!! Na most ez azstraliaban ki marad ekkor már ez a dolog nem ösztönös lesz mint a kéz fogad hanem tudatos ! Tényleg ajánlom utazz el egyszer az egyik keleti országban még csak turistaként is és próbálj meg beszélni ismerkedni 1-2 emberrel

Nem fogják a kezüket nyújtani de egyből hajolni fognak te meg a kezedet nyújtód

Az ausztrál kultúra főként brit kultúra de mind ez lényegtelen nyugati világ van ott hasonló mint az USA vagy Kanada ha valaki ott nevelkedik az meglátszik

Sőt meg lehet nézni hogy jennie és rose sokszor mennyire közvetlen ! Míg lisa meg jisoo nem annyira

2021. júl. 29. 17:50
 16/42 anonim ***** válasza:
77%
Én azt mondtam, hogy van ilyen is olyan is.
2021. júl. 29. 23:46
 17/42 anonim ***** válasza:
0%

igen de az ember szépen változik főleg ha valahol máshol nő fel!

másfajta ingerek érik másfajta dolgokat tapasztal meg

jobb példa usában ezerrel nyomatják a "köcsög" meg transz"óperenciát" a kis gyerekek egy része fejből felsorolja hogy van köcsög van leszbosz szigeteki van óperenciás tengeren túli :"DDD van quir vagy mi a tököm a bizonytalan kis srác aki nem tudja hogy még a rúdit vagy a pitát szereti van a dualista ami kizárza a kettőnél több nemet... és még 1001 gender meséit is! és előbb tudják mint az abc-ét vagy az államok nevét vagy bármi mást!!! itt magyarországon meg még boldogan játszanak telefonoznak a kisgyerekek... :O kínában meg azt kérdezik a 12 éves gyerektől hogy na fiam orvos lenni már? nem apu még csak 12 vagyok... hozni szégyent a családra! :D jó utolsó vicc de remélem érted a lényeget

ausztráliában még mindig az akkori amcsi kultúra van és a hely ahol felnősz az eléggé meghatározó lehet a családod bármennyire is kemény kultúrás a suliban és barátok közt teljesen más normák és ingerek érnek :S

2021. júl. 29. 23:55
 18/42 anonim ***** válasza:
77%
Igen mert minden ember egyforma igaz? Nem kell ezen vitatkozni. A zsidók ezer évig őrizték meg a kultúrájukat úgy h nem volt hazájuk. Olvass kicsit utána. Minden ember különböző. Egyébként meg hiába vitatkozol, mert ezek szerint Rosé teljesen megmaradt koreainak, mert nem okoznak neki gondot a koreai normák. Vagy rá tudsz cáfolni? Nem hiszem.
2021. júl. 30. 04:32
 19/42 anonim ***** válasza:
0%

18 te mit tudsz rá cáfolni? mit tudsz a zsidókról?

minden ember különböző aka ázsiaik mind megtartják mert ausztrál nem olyan erős... gratulálok

és az hogy mit okoz neki gondot azt sem én de főleg te sem tudod meg mondani szóval ez egy szánalmas passzív agresszív védekezés a részedről... ne te legyél még megsértődve mert nincs elég rá látásod és nem vagy eléggé jártas a dolgokban...

igen mert te már csak tudod milyen felnőni úgy hogy a társadalomban más a kultúra mint ami a családodban van!

2021. júl. 30. 22:58
 20/42 anonim ***** válasza:
0%

de javíts ki ha tévednék de ja várj már rég meg mondtad volna nagy megmondó -_-

igen hiába vitatkozol mert a te kis buta fejedben te meg mondod a nagy valóságot de ki kell hogy ábrándítsalak az nem valóság hanem csak káprázat egy szép kis délibáb

csak azért mert te azt mondod hogy nem a valóságra attól még a valóság igen lesz sőt az apa férfi az anya nő ":D

2021. júl. 30. 23:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!