Mi a véleményetek Billie Eilish új külsejéről, és, hogy jobban meri mutogatni magát?
Nézegettem pár kommentet és sokan csalódottak,valszeg a tini csajszik akiknek bálvány volt. De már jóval ezelőtt is voltak olyan insta storyjai amiben kissé krvásan viselkedett,mindig benne volt ez,egy igazi freak a csaj. Tudja jól hogy sokan nyáladzanak érte,ekkora kannákkal onlyfansen is annyit keresne mint a zenéjével :D
Hát,az biztos én eddig se bírtam ezután meg még annyira sem
A szomcsi valóság,hogy ez az igazi Billie,téves azt állítani hogy megváltozott. Aki részletesebben követte nem az nem lepődik meg ezen. Csak fiatal volt és azt akarta hogy a zenéről meg a klippekről beszéljenek azért a bő ruhák
Egyébként anno a középsulis csajom tiszta ilyen volt,nem az a bomba csaj féle,de mégis aranyos,szép arcú,alacsony,volt fogni való rajta bőven,és ő is ilyen rossz kislány típus volt,piszkos elme. Engem megmozgatnak az ilyenek,közben én az ellentettje vagyok ennek,simán elvagyok sex nélkül,de mégis gerjedek az ilyen csajokra. #logic
érdekes hogy igazából mindenkinek ez a véleménye de valamiért sokszor maguknak is bemagyarázzák hogy ez nem qurvaság meg ez nőiesség meg semmi... ja persze semmi meg nőies...!!! csak az a durva hogy igazából ezek a nyomorult emberek pontosan ugyan ezt gondolják legbelül (persze vannak olyanok akik tényleg ezt szeretik mert hát szeretik nézegetni a nőket mert nem láthatnak máshol a másik réteg meg a nők akik tényleg qurvák ők is tisztában vannak azzal hogy nem ez a nőiesség csak hát annyira kell etetni azt a pici egot mert apu otthon nem szeretet azt kívülről keressünk azt ami belül hiányzik)
a lényeg a lényeg!jó látni olyan embereket akik ki merik mondani hogy mi a valóság! ha valami fekete akkor az nem piros az anya nő az apa férfi...!!! :"DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!