Mi a bajuk azoknak az embereknek akik nem bírják Billiet?
Ahány ember annyi ízlés, számomra a hangja gyönyörű, és egy nagyon tehetséges embernek látom, de a zenéi túl depresszívek. Tinédzsereknek énekel többnyire, bár nem tudom hogy segít a számaival, mert a dalszövegei is inkább lefele húzzák az embert.
Ott van pl. a Depresszió zenekar, ami ironikusan az, mert a számai pont hogy kihúznak belőle.
Amúgy semmi bajom vele. 😉
Miért lenne bármi baj velem, amiért nem kedvelem?
Nincs vele különösebben problémám, csinálja nyugodtan, amit eddig, de nekem semmilyen szempontból nem szimpatikus. Van ilyen, neked se szimpatikus mindenki, de ettől még nem lesz bajod.
Nekem nincs vele gondom, de nem is bírom. Nem látok benne semmit, amiért bírnám. A zenéit a tesója csinálja, a szövege kamu. Ő egy előadott termék, amit rádobtak a depis tumblr generációs tinilányokra, mert tudták, hogy van rá igény.
Az csak extra, hogy miután kezd lecsengeni, egyből bedobja a magamutogatást.
Szeretek mindenféle zenét, tőle is bejön pár szám. De, közel sem akkora durranás zeneileg sem, amennyire hájpolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!