Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a bajuk azoknak az emberekn...

Mi a bajuk azoknak az embereknek akik nem bírják Billiet?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból...

2020. jún. 16. 12:31
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Bocsánat...máshogy kellett volna fogalmaznom(gondoltam nem az jön le hogy mi a bajotok)Mi a bajotok van Billie-vel?
2020. jún. 16. 13:51
 12/26 anonim ***** válasza:
92%
Semmi bajunk nincs vele, mert személyesen nem ismerjük, vágod? Ennyi.
2020. jún. 16. 13:53
 13/26 anonim válasza:
76%
Tudnám sorolni de leginkább a megjátszott depizős személyiségét utálom én is
2020. jún. 16. 14:11
 14/26 anonim ***** válasza:
90%
Én nem ismerem ezeket az új ételeket.
2020. jún. 16. 15:47
 15/26 A kérdező kommentje:
4-es/14-es...ha-ha-ha a többiekre inkább nem válaszolok
2020. jún. 16. 16:33
 16/26 anonim ***** válasza:
86%
Kábé két számába hallgattam bele, de valahogy nekem nem jön át ez a zene alatt suttogó stílus. Biztos tudhat valamit, annyit olvastam, hogy jó sok díjat bezsebelt, de nekem nem tetszik a zenéje. A nagy felhajtásból valami extrábbra számítottam, mondjuk "csak" egy újabb sztár, akiért a 18 alattiak rajonganak.
2020. jún. 16. 17:19
 17/26 anonim válasza:
84%
Szép hangszíne van, tehetséges is, de szerintem túlvan hypeolva. Inkább a rajongóival van bajom, nem is az énekessel. Persze izlések és pofonok, de a fandoma tényleg nagyon megbotránkoztató. Az a műdepresszió, amit képviselnek... Szörnyű!
2020. jún. 24. 09:59
 18/26 anonim ***** válasza:
82%

Nincs bajom vele úgy kifejezetten, de nagyon túlértékelt, a kislány konkrétan semmit nem tett le még az asztalra és mégis már 5 Grammy, mikor mások már elég régóta vannak a szakmában, tehetségesebbek is és mégsem kapnak elismerést ilyen szinten, csak mert nincs ekkora nagy hájp rajtuk.

Csak azért, mert hozzá írsz pár mondatot a dalokhoz nem leszel egyből dalszerző, egy dalszerző tud egyedül is dalt szerezni, de Billie-nek egyetlen egy saját dala sincs, lefogadom mert nem sok tehetsége van hozzá, a bátyja nélkül konkrétan nem lenne sehol, ő írja neki 70-80%-ban a dalait, ő is rakja össze a zenét, és mint ha olvastam is volna valahol, hogy a zenéinek témáit is többségben a bátyja találja ki, szóval Billie-nek nagyon önálló gondolata sincs, tulajdonképpen csak elénekli a dalt azzal az 1 oktávos hangjával. Ezért Grammy-t adni a kiscsajnak csak, mert népszerű? A Grammy-nak az elismerésről kéne szólnia, de amit a csaj "csinál" azt nem nagyon lehet elismerni, a bátyja ezerszer jobban megérdemelné.

Szóval igen, eszméletlenül túlértékelt, ráadásul a stílusa is elég megjátszott, emiatt pedig sokan utálják. Én nem utálom, ahogy már írtam, de nem bírom. Szerintem nincs annyira szép hangja sem, elég tucat, sokan tudnak úgy énekelni, mint Billie, pl. Lana Del Rey, vagy Lorde, Bea Miller, Grace Vanderwaal is hasonló, vagy esetleg még Amy Winehouse, Billie Holiday, stb.

2020. júl. 2. 02:59
 19/26 anonim ***** válasza:
72%
#18 Mármint nem a hangszínre gondolok, hanem erre az indiesebb, unott, sadcore énekelésre, amit Billie is képvisel. Pl. Lana Born To Die, Lorde Yellow Flicker Beat, Bea Feel Something, Grace Poser, Amy Winehouse Back To Black...
2020. júl. 2. 03:40
 20/26 anonim válasza:

Nekem emberileg semmi bajom vele valszeg az emberek nagy részének sem alapból nem. Nem iszik nem drogozik, jóban van a családjával szeretik egymást sztem ez egy alapvetően pozitív példa a fiatalok többség a ma már nem ilyen klassz h ő igen.

Nekem a zenéje nem tetszik nem szeretem az ilyen stílusú zenét meghallgattam annyira nem tetszett ennyi :))

Nekem ami talán egy picit zavaró lehet bár ez meg nem egyedül álló az az h mostanában nagyon mainstream lett próbálnak trendet meg divatot csinálni belőle ez nem tudom mennyire lesz jó de alapból emberileg sztem rendben van ;)

2021. jan. 9. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!