Azoknak az embereknek mégis mi jár a fejükben, akik arra panaszkodnak, hogy hozzájuk nem jutott vihar?
Fák dőltek ki ma, biztos vannak sebesültek is, rengeteg a kár, egyesek pedig panaszkodnak, hogy náluk nincs vihar.
Megértem én, hogy a túl meleg idő sem jó, de ahova nem jut a vihar legerősebb részéből, valamennyire ott is lehűl a levegő.
Viszont egyes emberek gyakorlatilag lesz*rják, hogy másokat milyen kár éri, csak "legyen vihar!". Olyan is van, aki kifejezetten nagy szelet meg jégesőt szeretne, az eső nem elég jó neki.
Én azt sajnálom, hogy nincs, és ahogy elnézem nem is lesz eső nálunk. Az jár a fejemben, hogy minden tönkremegy a kertben ebben a nagy szárazságban.
Remélem segítettem felfogni.
2: Hol laksz? Baranya, Csongrád, Békés?
Amúgy igen, érthető, hogy a melegből már mindenkinek melege van. De a vihar se jobb. Egy vihar egy jó kis jégesővel, meg orkán erejű széllel is simán tönkre tudja tenni a kertet.
Békés. Igen, a jégeső, meg a nagy szél nem hiányzik, az biztos. Én csak az esőt hiányolom. Sajnos minket elég sokszor elkerül.
2-es voltam.
Bezzeg azok az emberek akik napsütést meg forró nyári napokat akarnak amiktől sok ember rosszul lesz, netán meg is hal... micsoda szentek :)
Hagyjuk már, bármi történik az embereknek mindig bajuk esik, nem lehet mindig másokra gondolni.
A vihar nagyon jó, bár nem az ahol fák csavaronak ki, meg elönt a víz mindent nyilván.
A jégeső is tök hangulatos, na nem az ami összezúz mindent, hanem ilyen kis jégdarabkák.
4: Az esőt én se bánnám, de egyesek konkrétan viharra várnak.
6: Én 40 fokot sem akarok, sőt engem is zavar. De egy nagy viharnak sem tudnék örülni.
Amúgy aki nagyon szereti a viharokat, az nézze meg ezt:
https://www.youtube.com/watch?v=SG8pe4Kgd5o&feature=youtu.be
Képzeljétek el, ha 1:40-nél egy ember a fa alatt áll, mi történik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!