Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a bajuk azoknak az emberekn...

Mi a bajuk azoknak az embereknek akik nem bírják Billiet?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból...

2020. jún. 16. 12:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

"valszeg az emberek nagy részének sem alapból nem", "a fiatalok többség a ma már nem ilyen klassz h ő igen"

Ne haragudj, de ezt a két tagmondatot nem tudtam pontosan értelmezni (fogalmazásmód miatt). De a kérdésre válaszolva, nekem csak az az egy gondom van vele, hogy néhány éve még teljesen megpróbálta eltakarni a testét, most meg egy kudarc után (sokan leszólták, amikor élőben nem énekelte el a legjobban a Therefore I Am című nótáját) egyből jött a magamutogatás, provokatív viselkedés.

Ui.: sokat hallgatom a zenéit, vannak tőle kedvenc élő előadásaim, van egy "Billie Eilish" feliratos pulcsim, egyszer szeretnék eljutni egy koncertjére; tehát egyértelműen ő a kedvenc énekesnőm, de ettől még nem tekintek rá Istenként, ahogy senki másra sem.

2021. jan. 10. 16:45
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem emberileg semmi bajom vele valszeg az emberek nagy részének sem alapból nem. Nem iszik nem drogozik, jóban van a családjával szeretik egymást sztem ez egy alapvetően pozitív példa"

Csak a zenéi valahogy rohadtul nem ezt a pozitív mintát adják át :D

2021. jan. 10. 16:50
 23/26 anonim válasza:
100%

#21 az első mondatot úgy értettem h nem ismerjük ha vkinek nem szimpi az a zenéje miatt lehet. A másodikat meg h a fiatalok többség rosszabb (bocsi fáradt voltam eskü ne haragudjatok észre se vettem hülyeséget írok bocsánat)

#22 egyet értek :)) sajnos nem erről szólnak a dalai pedig sztem klassz lenne az is de ki tudja lehet lesz olyan is a jövőben :D

2021. jan. 10. 21:33
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baj, néha én is másként írok le valamit, mint ahogy a fejemben van.

Amúgy a "bad guy" és "Therefore I Am" szerintem nem annyira depresszív hangulatúk, akár azt is lehetne mondani, hogy a bad guy kissé "semmitmondó", nyilván ez miatt is a legnépszerűbb zenéje.

2021. jan. 10. 22:12
 25/26 anonim ***** válasza:
*hangulatúak
2021. jan. 10. 22:13
 26/26 anonim válasza:
100%

Elképzelhető :) amúgy az Ocean Eye sem rossz abból a szempontból (tudom bátyja írta) de viszont hallatszik benne a hangja

Viszont a Therefor I am sztem se rossz meg én bírtam a videó klippet . Pláza Covid idején:D

2021. jan. 10. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!