Mi a bajuk azoknak az embereknek akik nem bírják Billiet?
"valszeg az emberek nagy részének sem alapból nem", "a fiatalok többség a ma már nem ilyen klassz h ő igen"
Ne haragudj, de ezt a két tagmondatot nem tudtam pontosan értelmezni (fogalmazásmód miatt). De a kérdésre válaszolva, nekem csak az az egy gondom van vele, hogy néhány éve még teljesen megpróbálta eltakarni a testét, most meg egy kudarc után (sokan leszólták, amikor élőben nem énekelte el a legjobban a Therefore I Am című nótáját) egyből jött a magamutogatás, provokatív viselkedés.
Ui.: sokat hallgatom a zenéit, vannak tőle kedvenc élő előadásaim, van egy "Billie Eilish" feliratos pulcsim, egyszer szeretnék eljutni egy koncertjére; tehát egyértelműen ő a kedvenc énekesnőm, de ettől még nem tekintek rá Istenként, ahogy senki másra sem.
"Nekem emberileg semmi bajom vele valszeg az emberek nagy részének sem alapból nem. Nem iszik nem drogozik, jóban van a családjával szeretik egymást sztem ez egy alapvetően pozitív példa"
Csak a zenéi valahogy rohadtul nem ezt a pozitív mintát adják át :D
#21 az első mondatot úgy értettem h nem ismerjük ha vkinek nem szimpi az a zenéje miatt lehet. A másodikat meg h a fiatalok többség rosszabb (bocsi fáradt voltam eskü ne haragudjatok észre se vettem hülyeséget írok bocsánat)
#22 egyet értek :)) sajnos nem erről szólnak a dalai pedig sztem klassz lenne az is de ki tudja lehet lesz olyan is a jövőben :D
Semmi baj, néha én is másként írok le valamit, mint ahogy a fejemben van.
Amúgy a "bad guy" és "Therefore I Am" szerintem nem annyira depresszív hangulatúk, akár azt is lehetne mondani, hogy a bad guy kissé "semmitmondó", nyilván ez miatt is a legnépszerűbb zenéje.
Elképzelhető :) amúgy az Ocean Eye sem rossz abból a szempontból (tudom bátyja írta) de viszont hallatszik benne a hangja
Viszont a Therefor I am sztem se rossz meg én bírtam a videó klippet . Pláza Covid idején:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!