Szerintetek szép Billie Eilish?
Figyelt kérdés
Itt van pár kép annak, aki nem ismerné:
2019. júl. 24. 20:44
1/39 anonim válasza:
Nem ismerem. De nem is tudom ezek közül a képek alapján eldönteni, hogy ő fiú-e vagy lány?
Egyiknek sem túl szép.
3/39 anonim válasza:
Én ismerem, szeretem a zenéit. Egyébként nem csúnya egyáltalán, számomra semleges, viszont a szemöldöke valahogy nekem nagyon fura és nem tetszik.
4/39 anonim válasza:
bamba drogos-ez jutott eszembe, mikor megláttam
6/39 anonim válasza:
Szerintem szebb lenne, ha mosolyogna. Ettől az arckifejezéstől tényleg olyan drogos feje van, ami nem éppen vonzó számomra.
7/39 anonim válasza:
Szerintem szép 😁 kifejezetten a bad guy zenéjében azzal az örült mosollyal 😁 helyes lány, nekem bejön ahogy kinéz 😁
8/39 anonim válasza:
Az arca szép/átlagos, de az öltözködési stílusa nem tetszik
9/39 anonim válasza:
10/39 anonim válasza:
Ha nem állandóan ilyen "meguntam az életem lőjél már le légyszi"-pofát vágna, akkor talán tartanám valamire.
#9:
Pfff...marhára előnyös kép, meg akarja enni a szemcsijét, vagy mi a túró? 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!