Miley Cyrus tud magyarul beszélni?
Figyelt kérdés
Engem az érdekelne hogy Miley Cyrus tud-e magyarul beszélni.2010. aug. 24. 18:12
21/25 anonim válasza:
rajongotábor megtudná megölne bennünket hjaj eltaposnasok 13éves lányok kezdek félni XD
22/25 anonim válasza:
Ránk támad egy csapat Mojli Szájrúzs ri*banc.ÁÁHH.
Rettegjünk:D
.LoooooooL.
23/25 anonim válasza:
miért ha tudna szted idejönne veled beszélgetni???
idióta
24/25 anonim válasza:
2010-08-24 21:05, már nem azért, de Győzike meg Pákó mióta magyar? Győzike tudtommal roma, Pákó meg néger, de ne zavarjon. Az egy dolog, hogy idejöttek, attól még nem lesz magyar az anyanyelvük.
Egyébként miért tudja magyarul Miley? Az amcsik nagy része még az országunk létezéséről sem tud, már csak azért se, mert igencsak önelégültek, pedig nincs mire. A sztárocskáknál ezen tulajdonság még erősebben van jelen, tehát nem valószínű, hogy Cyrus beszéli ezt a nyelvet.
És én is nagyon be vagyok szarva a sok 11 év körüli rajongótól...:D
25/25 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!