Szerintetek ez baj? Nem tudok magyarul az belsobb erzelmeimrol beszelni.
Teny h erzelmileg kicsit visszamaradott vagyok. Raadasul arra jottem ra h tulajdonkeppen az erzeseimrol sokkal konnyebben beszelek angolul... Talan mert ez nem az anyanyelvem. Es mert gyerekkent ha osszevesztem anyuekkal akkor mindig angolul ordibaltam vissza a serelmeimet mindent mert azt nem ertettek... A privat jegyzeteimet is angolul irom es ez is azert lett igy h rokonok ismerosok kisebb lehetoseggel ertsek meg ha mar pofatlanul beleneznel...
Ez nem furcsa? Pl. amikor pszichologussal e-maileztem akkor is sokkal szivesebben irtam volna neki angolul...
Mennyire hatrany ez? Annyira idegesit...
Nem vagyok a szo szoros ertelmeben vett ketnyelvu, csak ovis korom ota tanultam angolt. A szuleim es a rokonaim nem nagyon beszelik a nyelvet...
Csak h egy parkapcsolatban en kinyogni h szeretlek vagy olelj at ahh nem tudom...:(
Elozo elotti, be fogsz halni de mar irtam :)
Es igen eleg fiatal vagyok.
Utolso: es szerinted Neked miert konnyebb angolul beszelni az eresekrol?
Amugy orulok h nem tartjatok tul furcsanak vagy dilisnek. :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!