Csak magyarul szoktatok álmodni vagy más nyelven is?
Figyelt kérdés
Már régóta angol nyelvterületen élek és jó ideje keverten, hol magyarul, hol angolul álmodok. Ti milyen nyelven álmodtok? Csak olyan nyelven lehet, amit az ember jól tud és gyakran használ vagy ez mitől függ?2009. jún. 27. 18:27
2/16 anonim válasza:
Én már álmodtam angol nyelven is, de csak azért, mert külföldivel beszéltem.
3/16 anonim válasza:
Én is mindig magyarul és mindig ott ahonnan már 1 éve elköltöztem.
5/16 anonim válasza:
Én csak magyarul.Valahol azt olvastam egyszer,hogy az ember akkor mondhatja el,hogy jól tud egy idegen nyelvet,ha már azon is álmodik.
6/16 anonim válasza:
Általában magyarul. Egyszer azt álmodtam, h. egy némettel beszélek, de mgyarul gondolkodtam, stb... Amikor arról álmodtam, (valós dolog) h. egy némettel beszéltem aznap, akkor ő is, én is magyarul beszéltünk
(pedig valóban németeül volt... ) :))
8/16 anonim válasza:
Egyszer álmodtam azt, hogy angolul beszélek valakikkel. Érdekes, mert németet tanulok, bár az tény, hogy az angolt sokkal gyakrabban használom.
9/16 anonim válasza:
Én német szakot végzek az egyetemen, és szoktam németül álmodni, sőt néha ébren is megesik, hogy németül gondolkodom.
10/16 anonim válasza:
Én szoktam angolul is meg magyarul is de előfordult,hogy 1 mondat erejéig japánul is álmodtam. :D
Angolul mondjuk gyakran gondolkodom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!