Csak magyarul szoktatok álmodni vagy más nyelven is?
Figyelt kérdés
Már régóta angol nyelvterületen élek és jó ideje keverten, hol magyarul, hol angolul álmodok. Ti milyen nyelven álmodtok? Csak olyan nyelven lehet, amit az ember jól tud és gyakran használ vagy ez mitől függ?2009. jún. 27. 18:27
11/16 anonim válasza:
folyékonyan beszlke oroszul és egy időben elég sokat is használtam, de még soha sem álmodtam oroszul, viszont angolul, azt is elég jól beszélem, bár nem tökéletesen. rendszeresen álmodok angolul, egyébként angliában élek
12/16 anonim válasza:
angolul álmodtam egyik nap. Angol akcentussal beszéltem, és tök jól beszéltem, mármint megértették amit mondtam. De am. magyarul szoktam.
13/16 anonim válasza:
Elkezdtem finnül tanulni, rá egy héttel azt álmodtam, hogy egy finnel beszélgetek félig angolul, félig finnül. Érdekes volt :D
14/16 anonim válasza:
Szerintem még csak angolul nem álmodtam, de rengetegszer előfordul, hogy angolul és magyarul is zajlik egy álmom egyszerre, illetve, gondolkodáskor is két nyelvet használok.
15/16 anonim válasza:
De poén ez a kérdés!érdekes,ez még soha nem jutott az eszembe:D nem leszólni akarlak ne hogy félre értsd! érdekes kérdés, amúgy én csak magyarul :)
16/16 Gallits Gábor Csaba válasza:
Én az álmaimban magyarul beszélek,de közben roma nyelven beszélek,egyszer a húgom is megjegyezte,hogy álmomban beszéltem,de nem magyarul és amikor vissza ismételte azt,amit mondtam,akkor kiderült,hogy roma/cigány nyelven beszéltem,én vigyorogtam,a húgom pedig hülyének nézett :-).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!