Bocs hogy ide írom de érdeems new yorkba-menni? és milyen helyeken tudnak magyarul is beszélni?
Igen!!!!!! Oda érdemes csak igazán kimenni!!! És minél előbb tedd is meg!!!!
Egyébként beszélnek magyarul, legalább is ahol én jártam mindenütt, é mindenütt van magyar közösség! Az egy dolog hogy nem nagyon összetartóak, de itthon sem!! Segíteni segítik egymást!!! NEW YORK/ Brooklyn, Flathbus, Williemsbourg, Monsi Monro, Quins,Long Island, Manhattan, / Mindenütt vannak magyarok!!!!, és az ott lakók közül is nagyon sokan beszélnek magyarul !!!/ De azért egy kis angolt tanulj!!!! Ne ess kétségbe !!!! Én egy szót sem tudtam angolul mikor kimentem, és láááám mégis elboldogultam jó pár évig!!!!!
Siman! Nagyszeru varos, nagyszeru, baratsagos emberek, nagyszeru tarsasag, igenyes kornyek, gyonyoru nok! :)
En eppen most vagyok idekinnt, eppen 1hete, meg 5 napom van hatra hazamenesig.
Ha nem tudsz angolul semmit sem, akkor nagyon-nagyon bevallalosnak es talpraesettnek kell lenned, hogy egyaltalan kijuss. Magyar kozossegrol celzottan nem sokat tudok...de sztem ha kijossz ne magyarokat keress, hanem vegyel metrokatyat es vedd nyakadba a varost! Talalsz itt mindenfele nemzetisegut, rengeteg kinait, feketet, olaszt, brazilt...kesz kavalkad. Es altalaban mindenki segitokesz! Nagyon jo, en nagyon elvezem...ma az oceanparton alaposan le is egtem. :D
Nameg mindenhol klima van, sikerult meg is faznom egyben, nameg az Irene hurrikan is jott... nagyon-nagyon kalandos volt az eddigi!
Ha vagy eleg bevallalos es a minimumot tudod angolbol akkor csak ajanlani tudom a varost! Kesz elmeny! :)
Így inkább Angliába érdemes, ott vannak magyar kolóniák, munkásszállók, még olyan munkahelyek is (raktár, üzem, pékség...), ahol csak magyarok dolgoznak/laknak. New York szerintem jobb, de ott angolul is kell tudni. Angliában viszont már van olyan, hogy itthonról is felvehetsz munkát, és könnyebb hazajárni is, közelebb van!
New York fordítva van: Ott bármihez van okleveled, és tudsz angolul, saját vállalkozásból megélhetsz, de nincs ilyen kiszervezett robotmunka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!