Melyik (koreai) fiúbandát tartod a legtehetségesebbnek?
Figyelt kérdés
Igen, én írtam ki a lánybandás kérdést is. Bocsi ha sok vagyok, csak érdekel, ezen az oldalon melyik bandát szeretik legjobban és kapja a legtöbb szavazatot :D
19 pedig aztán a bts-nek csak jó perfomja van de a táncban és énekben nem tűnnek ki jobban mint az exo vagy seventeen... ":D
2021. ápr. 30. 00:53
22/35 anonim válasza:
Hát szerintem sem jobbak, csak jobb a marketingjük.
2021. ápr. 30. 01:15
23/35 anonim válasza:
22 hát pont ez az! még a csapból is ők folynak + már a mekiből is...
2021. ápr. 30. 01:19
24/35 anonim válasza:
igen, mondjuk erről a mekis dologról egy másik kérdésnél kifejtettem a véleményem, és meglepően sokan egyet is értettek XD
2021. ápr. 30. 01:41
25/35 anonim válasza:
EXO-ra szavaztam, mert sztem táncban és énekben is erősek.
2021. ápr. 30. 02:14
26/35 anonim válasza:
BTS sok mindent letett már az asztalra, de az én szememben a Bigbang a legnagyobb. Anno nagyon korszakalkotóak voltak, reménykedem egy visszatérésben.
2021. máj. 3. 03:56
27/35 anonim válasza:
Egyértelműen a BTS. Az meg ne zavarjon titeket hogy a BTS a mekiben is ott van, ők ezt érték el, egy másik banda meg mást. Engedjétek már el ezt a kissé toxic felfogást.
2021. máj. 5. 21:46
28/35 anonim válasza:
27 azért két külön dolog hogy a cég fizet a mekinek meg hogy önállóan mit értek el... mert tod van az a közmondás hogy minden csak pénz kérdése!
az eladások tekintetében tényleg jól állnak de azért a bigbang idejében fele ennyire toxikus sem volt az egész! az meg megint nem releváns hogy 3-5 milliós eladás mikor a fanok mind 3 albumot vesznek (azaz alap) és sokan meg 5-10x-et csak hogy bejussanak a fan meetingre!
2021. máj. 5. 22:16
29/35 anonim válasza:
Jaj hagyjuk már ezt a pénz cuccot,minden cég fizet a saját bandáiért,nem csak a HYBE.
Szerintem meg bátran lehet mondani hogy a fiúk húzták fel a céget, mert addig annyit sem ért mint egy olcsó albérlet. És igen ÖNÁLLÓAN,senki nem szenvedett és fáradozott helyettük,senki nem nézte azt, hogy nekik épp mennyire szar vagy mennyire elegük van. És megcsinálták, ők tették a céget azzá amilyen most. Bang Pd bácsi megcsókolhatná az összes tag talpát azért amire vitték:).
2021. máj. 6. 19:48
30/35 anonim válasza:
29nek szerintem igaza van. A bighit ugye mostmár HYBE 2013ban sehol se volt egy YGhoz, egy SMhez és egy JYPhoz képest, és a fiúk tették az egész kiadót azzá, ami most. Az amúgy, hogy mostmár a fiúknak rengeteg beleszólása van a zenékbe, albumokba gondolom emiatt is van. Meg is érdemlik senki nem fáradozott és gyakorolt helyettük annyit amennyit(ne értsétek félre, minden kpop banda és idol példa lehet, mert iszonyat erősek, és rengeteget küzdenek, már csak azért is, hogy debütálhassanak). De a BTS debütálását közel sem várták annyian mint azokét akik pl a big3ból jöttek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!