Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Melyik (koreai) fiúbandát...

Melyik (koreai) fiúbandát tartod a legtehetségesebbnek?

Figyelt kérdés
Igen, én írtam ki a lánybandás kérdést is. Bocsi ha sok vagyok, csak érdekel, ezen az oldalon melyik bandát szeretik legjobban és kapja a legtöbb szavazatot :D

2021. ápr. 23. 17:04
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
38%
Objektíven nézve a BTS jobb, mint a többi. Nem tudom, hogy azért mert tehetségesebbek, vagy csak sokat gyakorolnak, de a végeredmény (hard EXO stanként mondom) a Bts javára megy
2021. ápr. 24. 02:03
 12/35 anonim ***** válasza:
74%

Lehet, hogy csak az elfogultság beszél belőlem, mivel az ub bandám, de szerintem a SHINee. Vokálban a fent felsorolt bandák közül egyedül az EXO hasonlítható hozzájuk, őket viszont táncban verik. Taemin a Kpop ipar legjobb táncosa, Jonghyun és Onew pedig a legjobb énekesek között vannak.

Ezen kívül több tagnak is sikeres solo karrierje van, Jonghyun rengeteg számát maga írta (nem csak a szöveget).

A visual nekünk ugye ízlések és pofonok, koreaiak között viszont Minho és Taemin nagyon népszerűek.

És, nem tudom, hogy ők számítanak-e, de azért megemlíteném még a SuperM-et. Ott minden bandából a legtehetségesebb/ leg karizmatikusabb tagokat válogatták össze, így ők minden kategóriában megállják a helyüket.

2021. ápr. 24. 17:26
 13/35 anonim ***** válasza:
90%

Akiket én nagyon imádok, de valahogy mindig alulértékelik, az szerintem a VIXX. Táncban nagyon ott vannak és vannak nagyon jó számaik is.

De a SHINee is a legjobbak között van az tuti!

2021. ápr. 24. 19:23
 14/35 anonim ***** válasza:
70%

Hát szerintem a bts sem énekel hu de tisztán főleg nem táncolva ami szinte lehetetlen mert hát az enek alapja a szabályozott lélegzés…

Maga a kérdés nagyon nehéz! Nem láthatjuk át a te szegés tehetséget és a studio illetve staff utó munkája közti különbséget… lehet kívülről a bts nagyon jól énekel de mind ez agyon studiozot utómunka

A táncban tényleg jók ezt az egyet nem lehet meghamisítani viszont a seventeen is van annyira jó

Sőt énekben is nem hiába szinte vezetnek a bts után

Akik azt mondják hogy a bts kizárólagos alapon azok valószínűleg elfogultak és csak a sok fizetett hype-ot látják…

Ettől függetlenül lehet tényleg ők a legjobbak mint csapat de ezt nem tudjunk mi meg mondani mert nincs rá látásunk az énekre csak a táncra és az osszetetségre (de az meg a staff munkája megint…)

2021. ápr. 24. 19:33
 15/35 anonim ***** válasza:
80%
Én am a SHINee-t szerettem a legjobban de a BTS-nek is jó a zenéje csak a brandjük nekem picit már túl mainstream :)
2021. ápr. 25. 18:04
 16/35 anonim ***** válasza:
10%
Hogy kerűl ide az NCT? az egy taksonyi cég!
2021. ápr. 25. 19:38
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
tudnám, hogy aki 2pm bandát írta miért szavaztátok le... szerintem jó banda volt de mindegy. Nos én a Bigbang-et tartom annak, de persze ez csak a saját vélemény. Tudom, hogy ők pl nem igazán táncolnak, de nagyon jól énekelnek nem véletlenül voltak olyan remek, izgalmas koncerteik.
2021. ápr. 27. 16:07
 18/35 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem a BTS, an Exo és a Stray kids tűnik ki, egyértelműen. Őket is rangsorolva :

1. BTS

2. Stray kids

3. EXO

Ha a vokálokat nézzük, akkor a BTS is az Exo juthat eszünkbe a három közül, a Stray kidsnek is remek énekesei vannak, de nem ANNYIRA jók mint a másik két banda. Nagyon nehéz választani, de Chen-t szerintem nehéz megverni, hiába JK iszonyat jól használja a hangját, Tae a 9 vonalas C-t is letudja énekelni lol, Jin erőteljes magas hangokat tud simán kiénekelgetni és Jimin (szerintem) nagyon jó a harmonizálásban :) Nagyon nehéz, mert mikor a 4 vokalistát összerakják (mint pl The Truth Untold my favourite bts song ehe), vagy V a Stigmában magas hangokat énekel, Jin a soloiban stb stb akkor egyértelműen azt mondom hogy ők 1000x jobbak, de az a baj hogy az Exo számában jobban megmutazkozik hogy mire képesek a vokalisták, így ha maga azt nézzük, hogy mit adnak át a számaikban akkor vokál az az Exohoz megy. De nekem a vokálok annyira eldönthetetlenek, hogy tyhu. A tánc EGGGGYÉRTELMŰEN BTS. Kai is iszonyat jó táncos, meg a skz táncosai is, de Jimint is Hobit senki se tudja megverni. That's a fact. A rappet a BTS és a Stray k. viszi, az Exo rappjei is mindig k.u.rrr.v.a jók, de na. Onnan is inkább a BTS. Most komolyan. A Daechwitát, a Ddaenget vagy a Chyptert tudja bármelyik is überelni? Sztem nem :D Visualba hááát, azt a Stray kids viszi, mindegyik tag szerintem tökéletes lenne visualnak xd utána a BTS, azért TaeTae, Jin és ((JK)) tudja hogyan kell jó visualnak lenni, hiába Kook nem az, simán lehetne Visual. Mint zeneszámok, 1. a bts, 2. a Stray kids 3. az Exo.

EZEK CSAK SZEMÉLYES VÉLEMÉNYEK ne bántsatok🤣 én imádom mind a három bandát <3

2021. ápr. 29. 13:25
 19/35 anonim ***** válasza:
68%
#17 tudhatnád, hogy aki szerint nem a BTS a legjobb azt leszavazzák, ez az egyenlőség és a szabad saját vélemény lényege. Nem tudtad?
2021. ápr. 29. 20:46
 20/35 anonim ***** válasza:
72%
Baszki tényleg igazad van bocsi elfelejtettem
2021. ápr. 29. 22:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!