Mennyi pénze lehet mostanra Justin Biebernek?
Figyelt kérdés
... nyilván azért is utálják sokan mert híres és így pénze is van, no de mennyi az annyi?2010. aug. 20. 13:33
2/11 anonim válasza:
hát az biztos h nem csóró a gyerek xD
am gondolom milliós összegek..
dejó neki -.-'
3/11 A kérdező kommentje:
milliós összegek, dollárban vagy forintban nézve?
2010. aug. 20. 15:11
4/11 A kérdező kommentje:
mert nem mind1 :D
2010. aug. 20. 15:11
5/11 anonim válasza:
milliós összegek dollárban... pedig nem tom mire veri a nyálát annyira az a kis muslicafing...
6/11 A kérdező kommentje:
persze lehet oltogatni, de azért az biztos, hogy 1-2 év alatt annyit összegyűjt, hogy azután azt csinál majd amit csak akar. :')
2010. aug. 20. 16:15
7/11 anonim válasza:
Sztem annyi, h még az unokái is abból fognak élni, ha nem szórja hülyeségekre. :)
8/11 anonim válasza:
Hát..szerintem elég ahhoz hogy már nyugodtan átoperáltathassa magát rendes férfivá
9/11 anonim válasza:
felejtsük már el Justin Biebert de komolyan....50cent ,Eminem,Soulja boy, JB,SP meg mittom én kik vannak megse közelítik az igazi zenét...az igaziak már kihaltak és sose lesznek olyanok mint Elvis Presley,Frank Sinatra,Tom Jones,The Andrew Sisters..SOHA ...én a mai világon csak röhögni tudok :D esküszöm... XD
10/11 anonim válasza:
Szerintem nem az a kérdés, hogy mennyi pémze van, hanem az , hogy mennyit érdemel ebből meg!Bár erre tudom a választ: -10000000000000000 $-t!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!