Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a fene jó a bts-ben??

Mi a fene jó a bts-ben??

Figyelt kérdés
Már nagyon idegesít, ez a nagy bts-ről hype. Sokáig nem is hallottam róluk, de amikor rájuk kerestem, elkapott a hányinger. Vagy 6 db lányos kinézetű feltételezhetően ferde hajlamú "fiút" láttam. Megnéztem tőlük vagy 5-6 zenét, közülük a dynamite volt az amire azt mondom, hogy elmegy, de ott is túl sokszor ismételgetik refrént, illetve az autotune is zavaró benne. Először azt hittem, az a fiú a lógós fülbevalóval lány, utána kerestem és akkor tudtam meg, hogy fiú. Az összesnek rettentően idegesítő gomba feje van ezzel a hajviselettel, azzal hogy még mindenféle színűre befestik, még rátettek egy nagy lapáttal, illetve amiet a klippekben csinálnak, gondolok itt a kacsintásokra a b*zis nézésre és még sorolhatnám. És most jöhettek a "jó, de ez egy másik kúltúra" dumával, de a legtöbb koraia férfi nem csináltat magának gombahajat és festi be narancssárgára, szürkére, pirosra, zöldre stb... Komolyan mondom, én egyszerűen hányingert kapok tőlük, de nem értem, mások mit szeretnek ezekben a "fiúkban"?

2021. márc. 21. 22:24
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 131/138 anonim ***** válasza:
70%
Attól, hogy lobogtat valaki egy zászlót nem lesz meleg, másrészt pedig régóta követem őket egy csokos videót sem láttam tőlük, de ha te mondod biztos úgy van, gondolom ugyanígy szokták rád hagyni mások is a dolgokat 🤭
2023. márc. 18. 19:13
 132/138 anonim ***** válasza:
70%
Az pedig külön vicces, hogy havernak a telefonján Bts-rol néztek videókat akik állítólag melegek szerinted, nem te vagy látens véletlen? 😃
2023. márc. 18. 19:14
 133/138 anonim ***** válasza:
42%

Egyrészt a haver ki nem állhatja a btst (nem úgy mint én hanem ő hardcoreban külön meg is alázza amivel nem értettem egyet, hogy mindenkit földre tipor ezért össze is vesztem vele)másrészt meg bocsánat ha ideges vagyok és mindenben a szart látom de nagyon fos időszakot élek nem szeretnék nyilatkozni róla.

És nem nem csak kitaláltam, tényleg smároltak.

2023. márc. 18. 21:02
 134/138 anonim ***** válasza:
48%
Én akkor voltam nehéz időszakban (pár hónap volt) amikor az osztálytársam a semmiért volt rám kiakadva (és hozzám sem szólt abban a pár hónapban). Ez volt az én nehéz időszakom.🙃
2023. márc. 18. 21:19
 135/138 anonim ***** válasza:
44%

Ha smároltak volna videóban abból világhír lett volna, mivel ez nem történt meg ezért nem smároltak még mindig 😃

A személyes problémáidat pedig felesleges belekeverni ebbe, szimplán hülyeségeket írsz.

2023. márc. 19. 00:59
 136/138 anonim ***** válasza:
#134 engem az osztálytársaim csúfoltak a semmiért😆😆! A kérdésre: a zenéjük, stílusuk, a zenéjük (az ilyen pörgősebbek tetszenek nekem, mint No More Dream, Fire, DOPE, Run BTS, de tetszik a RUN, Ddaeng, és a Boy with Luv is), és a tagok mindene (nem úgy értve)! Így már érthető? Remélem!
2023. szept. 23. 19:49
 137/138 anonim ***** válasza:
69%

Csak úgy szólok hogy koreában ez a "gomba haj" elég népszerű és nagyon sok embernek ilyen haj stílusa van és szerintem a tagokon igazán jól áll

És egyáltalán nem néznek ki lányoknak max talán azért hiszed ezt mert 20kg sminket tesznek rájuk!

2024. febr. 1. 18:23
 138/138 anonim ***** válasza:
69%

A. TS egyáltaln nem meleg elmondták ideáljukat

És v és jhope és Jungkook tuti hogy nem meleg hiszen

V nem és jhopenak volt már barátnője és jungkooknak az ideálja IU elismondra rengeteg videóba mikor megkérdezték tőle bátran kijelentette

De amúgy jin,Suga,Rm,Jimin sem melegek mert ők is elmondták ideáljukat amibe nem férfi szerepelt hanem NŐ

2024. febr. 1. 18:26
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!