Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a fene jó a bts-ben??

Mi a fene jó a bts-ben??

Figyelt kérdés
Már nagyon idegesít, ez a nagy bts-ről hype. Sokáig nem is hallottam róluk, de amikor rájuk kerestem, elkapott a hányinger. Vagy 6 db lányos kinézetű feltételezhetően ferde hajlamú "fiút" láttam. Megnéztem tőlük vagy 5-6 zenét, közülük a dynamite volt az amire azt mondom, hogy elmegy, de ott is túl sokszor ismételgetik refrént, illetve az autotune is zavaró benne. Először azt hittem, az a fiú a lógós fülbevalóval lány, utána kerestem és akkor tudtam meg, hogy fiú. Az összesnek rettentően idegesítő gomba feje van ezzel a hajviselettel, azzal hogy még mindenféle színűre befestik, még rátettek egy nagy lapáttal, illetve amiet a klippekben csinálnak, gondolok itt a kacsintásokra a b*zis nézésre és még sorolhatnám. És most jöhettek a "jó, de ez egy másik kúltúra" dumával, de a legtöbb koraia férfi nem csináltat magának gombahajat és festi be narancssárgára, szürkére, pirosra, zöldre stb... Komolyan mondom, én egyszerűen hányingert kapok tőlük, de nem értem, mások mit szeretnek ezekben a "fiúkban"?

2021. márc. 21. 22:24
 111/138 anonim ***** válasza:
32%
Hozzáteszem (nem tudom, hogy miért), hogy: Most komolyan ezen vitáztatok? Ez a heti program ezen az oldalon! És hogyha először körül néznél ezen az oldalon mielőtt kiírod a kérdést, akkor nem kapsz 111 választ, mert az k*rva sok szerintem! Szerintem ez az 1. amelyik elérte!
2023. márc. 15. 16:50
 112/138 anonim ***** válasza:
0%
Most komolyan lepontoztok? Köszi🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬! Ja és az egyik zenéjük benne van egy tévésorozat egyik részében! Úgyhogy ők már tényleg híresek! De amúgy tényleg köszi, hogy lepontoztok🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬!
2023. márc. 17. 15:00
 113/138 anonim ***** válasza:
0%

Most mit pattogsz?

Tudjuk, hogy híresek de attól még ugyanolyan szarok

2023. márc. 17. 15:06
 114/138 anonim ***** válasza:
69%

Fogd be!

Egy: lepontoztatok, és nem értem, hogy miért, pedig én jól válaszoltam!

Kettő: már egy sorozatban is benne van az egyik daluk!

És hozzáteszem, nem is szar! Lehet, hogy neked igen, de lehet, hogy másnak nem!

2023. márc. 17. 15:23
 115/138 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem te fogd be.

Egy: idegesítő ahogy kinéznek és bzisan viselkednek.

Kettő: lehet, hogy neked nem de nekem igen is szarok a számaik tök mindegy mit mondasz.

Három: te nekem nem mondd, hogy fogd be mert nem én pontoztalak le

2023. márc. 17. 15:47
 116/138 anonim ***** válasza:
51%
Hány éves vagy? (Nem soknak gondollak ezzel a viselkedéssel!)
2023. márc. 17. 16:33
 117/138 anonim ***** válasza:
0%

Én előttem te hatnak jelensz meg.

Lehet annyi se vagy csak diktálod anyunak mit kell írni aki előtte felolvassa mit írtam.

Siralmas vagy

2023. márc. 17. 16:39
 118/138 anonim ***** válasza:
41%
Idejössz hisztizni, hogy lepontoznak meg 8 sor emojit raksz és még te kérdezel hány éves vagyok?
2023. márc. 17. 16:40
 119/138 anonim ***** válasza:
51%
#117 idősebb vagyok a 6 éves kornál! #118 én csak megkérdeztem, de arra illene válaszolni!🙂
2023. márc. 17. 16:42
 120/138 anonim ***** válasza:
0%

Miért kellene válaszoljak, bármit megosszak magamról?

Nem csak kérdezel, hanem próbálsz sértegetni szóval ja te szerinted vagyok fiatal de amikor leírom a véleményemet akkor neked nem tetszik és nekiállasz sértegetni.Ez nem a túl magas intelligencia jele.

Az meg, hogy kissé úgy néznek ki mint whisper ton.Hát istenem ez az igazság

2023. márc. 17. 16:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!