Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a fene jó a bts-ben??

Mi a fene jó a bts-ben??

Figyelt kérdés
Már nagyon idegesít, ez a nagy bts-ről hype. Sokáig nem is hallottam róluk, de amikor rájuk kerestem, elkapott a hányinger. Vagy 6 db lányos kinézetű feltételezhetően ferde hajlamú "fiút" láttam. Megnéztem tőlük vagy 5-6 zenét, közülük a dynamite volt az amire azt mondom, hogy elmegy, de ott is túl sokszor ismételgetik refrént, illetve az autotune is zavaró benne. Először azt hittem, az a fiú a lógós fülbevalóval lány, utána kerestem és akkor tudtam meg, hogy fiú. Az összesnek rettentően idegesítő gomba feje van ezzel a hajviselettel, azzal hogy még mindenféle színűre befestik, még rátettek egy nagy lapáttal, illetve amiet a klippekben csinálnak, gondolok itt a kacsintásokra a b*zis nézésre és még sorolhatnám. És most jöhettek a "jó, de ez egy másik kúltúra" dumával, de a legtöbb koraia férfi nem csináltat magának gombahajat és festi be narancssárgára, szürkére, pirosra, zöldre stb... Komolyan mondom, én egyszerűen hányingert kapok tőlük, de nem értem, mások mit szeretnek ezekben a "fiúkban"?

2021. márc. 21. 22:24
 101/138 anonim ***** válasza:
70%
Itt nem összehasonlítgatásról van szó, hanem arról, hogy a fanok 90%-a elfogad mindent amit arca elé tesznek. Ennyi. Ez nem ízlés kérdése. Mert nekem azt ne mondja senki, hogy pl az Ice Cream valakinek ugyanannyira tetszik mint egy Ddu-Du Ddu-Du. Ég és föld a kettő, mind hangzásilag, mind konszeptben, mindenben tök más. Vagy a Dynamite és a Mic Drop. Ebből látszik, hogy ez nem ízlés, hanem hype. Mivel tökmindegy, hogy a kedvenc előadó mit csinál, akkoris vakon megy utána mindenki. Tökmindegy, hogy a szám gyengébb vagy sem. Ezt nekem senki mondja, hogy ízlés dolga. De persze mindenki azt csinál amit akar, csak mondjuk aki nem a legnagyobbak egyikét hypolja szanaszéjjel, annak mondjuk ott van az esélye, h a kedvenc bandája bármikor feloszolhat, mert a cégük nem képes fenntartani őket. Ezt nehezen érzik át azok akik a legnagyobbakat hallgatják.
2021. máj. 20. 23:19
 102/138 anonim ***** válasza:
100%
A semmin vitatkoztok kb 😃
2021. máj. 20. 23:33
 103/138 anonim ***** válasza:
100%

#100 sztem nyugodtan elfogadhatod h ez valakit zavar

#101 ezen nem fogsz változtatni, kár felhúzni magad

És ezen kár amúgyis vitázni. Mert a mi egy-egy nézettségünk nem számit. Hallgasson mindenki azt ami akar.

2021. máj. 20. 23:34
 104/138 anonim ***** válasza:
86%
Én nem értem mi ez az összehasonlítgatási iszony. Mindig ez van. Vagy a vitától ijed meg valaki vagy attól, hogy két dolgot összehasonlít valaki. Nem értem. Persze a kávét a krumplival feleskeges összehasonlítani de két azonos műfajú zenét miért ne lehetne?
2021. máj. 20. 23:50
 105/138 anonim ***** válasza:
89%

Már legalább 10 kérdésnél le volt tisztázva hogy hadd hallgassa már mindenki azt amit akar és ami tetszik neki,de ti még mindig a hypeon lovagoltok.

Az meg full tény,hogy nem az idolokat kell hibáztatni hanem az entertainmentet aki minden szart rájuk nyom. Komolyan néhányan itt úgy beszéltek mintha az idolok lennének a hibásak.

És mivan akkor ha az a Blackpink? Mivan akkor ha az Rose? Mivan akkor ha a BTS? Yuqi például nem rég van csak a köztudatban,a többiek már elég régóta húzzák az igát. A Gidle meg ahhoz képest elég nagy hírre tett szert szóval nem értem mi a probléma.

Annyira undorító hogy más idolokat fikáztok csak mert a kedvencetek nem ért el olyan szintet, mindenki azt éri el amit megérdemel.

Például a BTS annyi erőfeszítés és munka után amennyit átéltek nyolc év alatt, igenis megérdemlik azt ami körülöttük van, és akár hogy jösztök itt mindenféle beszéddel, megszenvedtek ezért és megérdemlik!

2021. máj. 22. 09:30
 106/138 anonim ***** válasza:
73%

Én meg azt nem bírom mikor valakik azt hiszik, hogy a BTS-en vagy a Blackpinken kívül más nem ölt bele legalébb annyit vagy még több munkát a karrierjébe. Nyilván a BTS és a Blackpink is megérdemli ahol van. Senki nem sajnálja tőlük, és senki nem bántotta őket. Csak annyit mondok, hogy más is megérdemelné. Dehát manapaság csak kettőig képesek az emberek számolni. Minden kétpólusú lesz. Miért jó ez? Persze mindenki azt hallgat amit akar, teljesen jogos, teljesen rendjén van. Viszont az nincs rendjén, hogy a média esélyt sem ad másoknak. Mert akkor már nem lesz eléggé kétpólusú a dolog, és kettőnél tovább ki tud számolni? Nem hinném, hogy olyan cégek mint az SM, JYP, Cube vagy RBW nem tudná megfizetni azt, hogy a nyugati sajtó egyáltalán megemlítse őket? Sőt azt sem hiszem, hogy nem lenne rájuk igény. Mert mondjuk akiknek mutatok egyéb kpop bandákat, mind meglepődnek, hogy némelyik mennyire jó.

A BTS-nek ott volt egy Idol vagy egy DNA ami marha nagy sikert hozott nekik, addig senki nem is figyelt rájuk (bár hozzáteszem én már akkor is ismertem őket) vagy a Blackpink, akik a DDU-DU DDU-DU-vel váltak híressé. Őszitén a sok sok ember közül, aki most is itt annyira védi őket, hányan ismerték azelőtt? De ezzel sincs baj, csak nem kell mindjárt megsértődni, mert valaki az aránytalanságokra felhívja a figyelmet. Egy 1-2 éve kpop fan (tisztelet a kivételnek) nekem ne mondja meg, hogy ki mennyi munkát fektetett bele abba ahol most van. Nem csak a BTS és nem csak a Blackpink dolgozott keményen, hanem az összes többi is. Nem mondom, hogy mindegyik egyformán legyen ott a top-ban, mert az képtelenség, én csak azt szeretném ha más is kaphatna egy kis figyelmet. Ez akkora probléma? És tudom, hogy ez nem a ti hibátok, ez kizárólag a média hibája. És azt se mondja senki, hogy a HYPE-on és a YG-n kívül csak csapnivalóan rossz marketing szakemberek dolgoznak a cégeknél, akiknek fingjuk nincs, hogy vállhatnának ismertebbé. Ez baromság. Egyszerűen valahol fent kitalálták, hogy nincs igény kettőnél többre (hozzáteszem, hogy semmiből), így megfeszülhetnek, akkor sem lesz sehol a többi, annak ellenére, hogy vannak igenis nagyon tehetséges és nagyon jó idolok és bandák. Dehát az már kettőnél több. Az meg már világrengető probléma lenne. És mégegyszer nem a fanokkal van probléma, hanem azzal, hogy mit és hogyan tálalnak nekik.

Az meg külön érdekes, hogy ahogy egy banda feltörőben lenne biztos, hogy kiderül valamelyik tagról egy-egy gázos ügy. Pl Hyunjin, Soojin és még lehetne sorolni. Mindenkinek a múltjában vannak fekete foltok, kérdés az, hogy fel kell kaparni vagy sem. Mintha a magyar politikát látnám, de komolyan. Ahogy valaki elérne valamit, mindjárt előkerül egy zaklatás ügy vagy valami ilyesmi. Lehet, hogy ezek véletlenek, de én egy kicsit furcsának tartom. Kiváncsi vagyok, hogy mikor kerül napvilágra valamelyik ITZY, Twice vagy NCT tagról valami. Mert ők is kezdenek népszerűvé válni. Ajjaj ebből még baj lesz. Gyarsan keressünk valamit, amivel csökkenthető a népszerűségük. Senki nem szent. Sokmindenki csinált hülységet, főleg kamaszkorában. Ez még nem bűn. De mindegy ez az egész csak egy feltételezés, de nekem minden esetre marha gyanús. Na mindegy.

De egy a lényeg, hogy szerintem nem kéne kétpólusúvá tenni a kpop-ot is mert annyira szép és sokszínű. Biztos vagyok benne, hogy a legtöbb BTS és Blackpink rajongó rá sem nézett szinte soha másra. Persze tisztelet a kivételnek, mert tudom, hogy vannak olyan, akik sokakakt meghallgattak és mégis csak ez a kettő fogta meg őket. Viszont tudom, hogy szépszámmal akadnak olyanok is akik soha még más kpop-ot nem hallgattak, mert az nem az ő kis kedvencük. Viszont valahogy a BTS meg a Blackpink is kedvenc lett, nem? Na mindegy én szeretem a BTS-t és Blackpinket is, bér sem Army sem Blink nem vagyok. És büszke vagyok az ő sikereikra is, tegnap pl az Armyk-kal drukkoltam végig a napot, hogy meglegyen az újabb nézettségi rekord. És meg is lett. Gratula. Úgyhogy nekem senki ne mondja, hogy utálom a BTS-t vagy a Blackpink-et mert ez nem igaz. Csak nem ők számomra number1, de minden kpop banda sikerének ugyanúgy örülnék,nem csak ennek a kettőnek. Ennyi.

Bár sajnos tudom, hogy ebből az egészből amit leírtam jópár emberenk az fog lejönni, hogy utáokm a BTS-t és a Blackpinket is. És persze jönnek megint a kommentek, hogy mindenki azt hallgat amit akar. Aki viszont szeretne ebben mást látni, az látni is fogja.

És persze jará BTS, Blackpink, Twice, NCT és minden más kpop banda. :)

2021. máj. 22. 11:58
 107/138 anonim ***** válasza:
82%
bocsi nem HYPE hanem HYBE (elírtam)
2021. máj. 22. 12:00
 108/138 anonim ***** válasza:
85%
Ummm chill anyways stream ✨butter✨
2021. máj. 22. 12:46
 109/138 anonim ***** válasza:
45%

BING CHILLING!

Nem tudom miért hypeolják de ha nem szereted ne foglalkozz vele.

Én inkább azért lennék ideges mert most is jön a lószar egy hónapos irritáló erőltetett pride "fesztivál"

2023. febr. 27. 18:20
 110/138 anonim ***** válasza:
100%
Azt szeretik benne, hogy jó a zenéjük! De tényleg! Mindenkinek más az ízlése zene szinten is! Én is tavaly elkezdtem hallgatni a K-popot aztán mostmár nem szeretem a magyar zenéket, de előtte azokat kedveltem! Mindenkinek más az ízlése zene szinten is!
2023. márc. 2. 18:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!