Mi a fene jó a bts-ben??
Figyelt kérdés
Már nagyon idegesít, ez a nagy bts-ről hype. Sokáig nem is hallottam róluk, de amikor rájuk kerestem, elkapott a hányinger. Vagy 6 db lányos kinézetű feltételezhetően ferde hajlamú "fiút" láttam. Megnéztem tőlük vagy 5-6 zenét, közülük a dynamite volt az amire azt mondom, hogy elmegy, de ott is túl sokszor ismételgetik refrént, illetve az autotune is zavaró benne. Először azt hittem, az a fiú a lógós fülbevalóval lány, utána kerestem és akkor tudtam meg, hogy fiú. Az összesnek rettentően idegesítő gomba feje van ezzel a hajviselettel, azzal hogy még mindenféle színűre befestik, még rátettek egy nagy lapáttal, illetve amiet a klippekben csinálnak, gondolok itt a kacsintásokra a b*zis nézésre és még sorolhatnám. És most jöhettek a "jó, de ez egy másik kúltúra" dumával, de a legtöbb koraia férfi nem csináltat magának gombahajat és festi be narancssárgára, szürkére, pirosra, zöldre stb... Komolyan mondom, én egyszerűen hányingert kapok tőlük, de nem értem, mások mit szeretnek ezekben a "fiúkban"?2021. márc. 21. 22:24
121/138 anonim válasza:
Én nem akartalak sértegetni! Én nem szeretem a sértegetést! (Hogyha velem csinálják akkor vagy sírok, mert túlságosan is érzékeny vagyok, vagy kiállok magamért, de úgy, hogy ne bántsak meg senkit!!!!) És én csak az életkorodat kérdeztem semmi többet!
124/138 anonim válasza:
Babám ne veszekedj vele 25 évesen annyi esze van, hogy külső alapján állapít meg nemi orientációt
125/138 anonim válasza:
124 na te is itt vagy.
Sok jó bts fan.
bts=🏳️🌈
Fiúk nem lányok de homokosak
126/138 anonim válasza:
#124 leszólt nála idősebb embereket!
127/138 anonim válasza:
Majd ha egy bizonyos iq szint felett leszel akkor rájössz, hogy külső adottságok nem tesznek homokossá kicsit más kell hozzá, addig pedig jó szenvedést 😃
128/138 anonim válasza:
Ja a videó sem volt elég drága bts "fan"-om ?
Ott smárolt a kettő kpopos.
Ott lobogtatták a pride zászlót a háttérben.
Mindegy úgy látszik te is csak az észt osztod azt közben kurvára nincsen.
129/138 anonim válasza:
Nem tudok videót linkelni mert 1 éve láttam egy havernak a telóján.
130/138 anonim válasza:
De szerintem semmi értelme ennek a veszekedésnek.
Mindenki azt szeret amit akar nekem nincs beleszólásom ebbe és nem is kell.Ha én nem szeretem őket és igen "furcsán"viselkednek és néznek ki és levonok egy következtetést,
akkor a sok low iq nekem ugrik.Írjatok csak nyugodtan tovább!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!