Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a fene jó a bts-ben??

Mi a fene jó a bts-ben??

Figyelt kérdés
Már nagyon idegesít, ez a nagy bts-ről hype. Sokáig nem is hallottam róluk, de amikor rájuk kerestem, elkapott a hányinger. Vagy 6 db lányos kinézetű feltételezhetően ferde hajlamú "fiút" láttam. Megnéztem tőlük vagy 5-6 zenét, közülük a dynamite volt az amire azt mondom, hogy elmegy, de ott is túl sokszor ismételgetik refrént, illetve az autotune is zavaró benne. Először azt hittem, az a fiú a lógós fülbevalóval lány, utána kerestem és akkor tudtam meg, hogy fiú. Az összesnek rettentően idegesítő gomba feje van ezzel a hajviselettel, azzal hogy még mindenféle színűre befestik, még rátettek egy nagy lapáttal, illetve amiet a klippekben csinálnak, gondolok itt a kacsintásokra a b*zis nézésre és még sorolhatnám. És most jöhettek a "jó, de ez egy másik kúltúra" dumával, de a legtöbb koraia férfi nem csináltat magának gombahajat és festi be narancssárgára, szürkére, pirosra, zöldre stb... Komolyan mondom, én egyszerűen hányingert kapok tőlük, de nem értem, mások mit szeretnek ezekben a "fiúkban"?

2021. márc. 21. 22:24
 121/138 anonim ***** válasza:
Én nem akartalak sértegetni! Én nem szeretem a sértegetést! (Hogyha velem csinálják akkor vagy sírok, mert túlságosan is érzékeny vagyok, vagy kiállok magamért, de úgy, hogy ne bántsak meg senkit!!!!) És én csak az életkorodat kérdeztem semmi többet!
2023. márc. 17. 17:06
 122/138 anonim ***** válasza:
25
2023. márc. 17. 17:09
 123/138 anonim ***** válasza:
Köszönöm a válaszodat!🙂☺
2023. márc. 17. 17:41
 124/138 anonim ***** válasza:
70%
Babám ne veszekedj vele 25 évesen annyi esze van, hogy külső alapján állapít meg nemi orientációt
2023. márc. 18. 16:35
 125/138 anonim ***** válasza:
0%

124 na te is itt vagy.

Sok jó bts fan.

bts=🏳️‍🌈

Fiúk nem lányok de homokosak

2023. márc. 18. 18:15
 126/138 anonim ***** válasza:
0%
#124 leszólt nála idősebb embereket!
2023. márc. 18. 18:21
 127/138 anonim ***** válasza:
57%
Majd ha egy bizonyos iq szint felett leszel akkor rájössz, hogy külső adottságok nem tesznek homokossá kicsit más kell hozzá, addig pedig jó szenvedést 😃
2023. márc. 18. 18:39
 128/138 anonim ***** válasza:
0%

Ja a videó sem volt elég drága bts "fan"-om ?

Ott smárolt a kettő kpopos.

Ott lobogtatták a pride zászlót a háttérben.

Mindegy úgy látszik te is csak az észt osztod azt közben kurvára nincsen.

2023. márc. 18. 19:07
 129/138 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudok videót linkelni mert 1 éve láttam egy havernak a telóján.
2023. márc. 18. 19:08
 130/138 anonim ***** válasza:
0%

De szerintem semmi értelme ennek a veszekedésnek.

Mindenki azt szeret amit akar nekem nincs beleszólásom ebbe és nem is kell.Ha én nem szeretem őket és igen "furcsán"viselkednek és néznek ki és levonok egy következtetést,

akkor a sok low iq nekem ugrik.Írjatok csak nyugodtan tovább!

2023. márc. 18. 19:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!