Miért utálják annyian a BTS-t?
Második, ott a pont.
Engem nem zavar egyébként egyáltalán, csak a fanok ne gondolják már azt, hogy aki el meri mondani, hogy neki nem tetszik, az gyűlölködő, rasszista stb :)))))
Szerény véleményem szerint, a kpop és a pop ugyanúgy ocsmány, a bts viszont csodálatra méltó.
Csodálatra méltó az, hogy valaki feláldozz a gyerekkorát és a fiatalságát azért, hogy ennyi embernek adjon hitet.
Nem szeretem a BTS zenéit, viszont szerintem egy olyan objektíven jó dolog az, hogy annyi embernek őszinte hitet adnak, hogy innentől kezdve max azt lehet mondani, hogy "nekem nem tetszik" , de azt, hogy a BTS egy rossz dolog, semmiképp.
Pont olyan ez, mint a vallás.
Nem kell hinni benne, de attól még elképesztő, hogy mennyi ember érzi jobban magát tőle.
Hatos jól gondolkodik!
Amúgy kérlek ne irkáljatok már ki ilyen kérdéseket mert jönnek a trollok azt felkúrják a rajongókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!