11/23 anonim válasza:
Konkrétan a tv2 egésze. Ott vannak a személyiségükben eltorzult szupercsaládék: Nánásiék, Kulcsárék, Kaszáék, Tápaiék, Tokárék youtube-on, bár ők RTL. Akkor van a nárcisztikus Berki és megalázkodó nője Mazsola, a volt nej, akinek egyre feljebb van a szemöldöke Pamela. Férfi arccal és férfi testtel megáldott terhes Dér Heni és picsája, a gyerek apja.. A mindenkinél jobb ember vagyok, védőszent Tóth Gabi, meg az állas csávó, aki állítólag főz.
12/23 anonim válasza:
előző vagyok: meg hát a szépcsalád Schoberték. Őket majdnem kifelejtettem..balga fejem
13/23 anonim válasza:
Ezt a kérdést sokkal egyszerűbb lett volna feltenni úgy, hogy melyik az a celeb amelyik NEM rohadtul idegesítő?
Mert szerintem alig van olyan. Az összes ostoba youtuber, infuenszer, valóságshow-sztár, meg ezek a TV2 / RTL Klub celebek egytől egyig kivétel nélkül mind undorítóak, visszataszítóak, irritálóak.
Aki meg normális, értelmes ember, az nem celeb.
Talán külföldön, Hollywoodban lehet találni olyanokat akik celebnek minősülnek de normálisak. Itthon nem hinném. Ha nagyon kéne mondani valakit akkor Vadon Jani meg Rákóczi Feri, de ők szerintem nem merítik ki klasszikusan a "celeb" fogalmát.
14/23 anonim válasza:
Kulcsárék, Schoberték, Tóth Gabi, a youtuberek 90 százaléka, stb
15/23 anonim válasza:
1. vagyok, de ha Dancsó már celebnek számít akkor ő is
17/23 anonim válasza:
Berki Krisztián, Osváth Zsolt, Puzsér Róbert
18/23 anonim válasza:
Sorrend nem számít:
Kulcsárék, Tápaiék, Nánásiék, Berki-Mazsi kombó, Kaszáék, Cs. Adélka, Rubinték, Tokàrék,
19/23 anonim válasza:
Schoberték, Gáspár Laci, Gáspár győző és celeb rokonai, Nádai Anikó, Ágica, Berki Krisztián, Istenes bence, Csobot Adél, Sebestyén Balázs, Vadon Jani, Rákóczi Feri, Puskás Peti, Byalex
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!