Jungkook-nak a BTS-ből milyen személyisége lehet a kamerák mögött?
Olvastam egy pár helyen hogy nem valami kedves ember néha, elég hidegszívű de tud aranyos és segítőkész is lenni, tehát nem tudom miben higyjek.
Saját belátásotok szerint milyen lehet a srác?
Ki tudja. Én nem is akarom tudni. Lehet valami oltári paraszt, lehet egy normális, kedves ember (mint kamerák előtt).
Nem nagyon értem pár fant miért érdekli az idolok igazi személyisége ... Páran tuti nagyot csalódnának, ha kicsi belátást nyernének az igazi énjükre.
"Saját belátásotok szerint milyen lehet a srác?" Mégis, honnan tudhatnánk? Mi is csak annyit látunk, amennyit te, és amennyit mindenki más.
Figyelj, az, hogy milyen a kamerák előtt semmit sem számít. Megjátszani bármit lehet. Amikor gyakornoknak jelentkezett, gondolom tisztában volt ezzel, úgy hogy nem hinném, hogy akarja, hogy megismerjük az igazi személyiségét.
Saját belátásom szerint nem tudom másképp látni, minthogy egy angyal.
Ne felejtsük el, hogy ők énekesek, nem színészek. De azok se tudnának egész nap, bármi kiesés nélkül a szerepből ennyire egy full másik személyt adni.
6-os.
Drágám, konkrétan ez a munkája. Ezért kapja a pénzét.
Énekes igen, de a koreai idol szakma gyakorlatilag rabszolgarátás, nézz utána. Ha nem játszaná meg magát, akkor valószínűleg repülne a cégtől.
Elő példa Hyuna és E'Dawn esete: elkezdtek randizni, ami teljesen emberi dolog, és mindkettőt kirakták a Cube-tól.
7
Hagyd, hugyos tini fangörlöket nem fogsz meggyőzni,ők TUDJÁK egy épp aktuális cukifiú sztárocskáról,hogy ANGYAL még akkor is,ha soha nem látták/beszéltek vele és több ezer km-re van. Ők ÉRZIK, TUDJÁK!
Írom ezt úgy,hogy voltam fan,j-rock vonalon. Soha nem gondoltam milyen személyiség a kedvenc tagom.. ennyire sosem voltam naiv és szánalmas. :D
😂😂😂 Igen baszki azért TUDJÁK, mert odaírtam hogy "saját belátásom szerint". Hát ilyen nincs, nem segített. Én viszont el TUDOM képzelni mind a stílusodat, mind a szövegértelmezési képességedet.:D Hát így működik ez!
És kurvára nem vagyok tini, akárhogy próbálsz személyeskedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!