Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Jungkook-nak a BTS-ből milyen...

Jungkook-nak a BTS-ből milyen személyisége lehet a kamerák mögött?

Figyelt kérdés

Olvastam egy pár helyen hogy nem valami kedves ember néha, elég hidegszívű de tud aranyos és segítőkész is lenni, tehát nem tudom miben higyjek.

Saját belátásotok szerint milyen lehet a srác?

2021. febr. 15. 13:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell leugatni vaalakit a véleménye miatt? Egyébként meg a kérdező is tudja hogy nem tudhatjuk pontosan, ezért mondta hohy SZERINTETEK milyen lehet a személyisége. Aki meg nem tud kultúráltan véleménytnyilvánítani, az tanuljon meg, aztán ossza az észt.
2021. márc. 12. 13:45
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem alapvetően nem lehetett rossz természete, de ez a hihetetlen istenítés a rengeteg penz es hatalomérzet biztosan rossz irányba vitte.
2022. jan. 20. 01:12
 23/23 anonim ***** válasza:
76%
#22, egyetértek veled. Az ilyen szintű istenítés és ego fényezés már szinte beteges. Lehet, hogy van a gyereknek egy alapból tök jó fej természete, de ilyen luxus és s.gg kinyalás mellett elkerülhetetlen, hogy egy beképzelt, magamutogató valaki legyen sajnos.
2022. jan. 20. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!