Jungkook-nak a BTS-ből milyen személyisége lehet a kamerák mögött?
Olvastam egy pár helyen hogy nem valami kedves ember néha, elég hidegszívű de tud aranyos és segítőkész is lenni, tehát nem tudom miben higyjek.
Saját belátásotok szerint milyen lehet a srác?
A belekötők kihalni soha nem fognak, de normálissá válni sem. Nem hagyják a másikat szeretni egész egyszerűen, viszket tőle a seggük.
Ezt kimondottan gyűlölöm a kpop 'asztalán'. Már a zenéért se vagyok oda annyira mert egy másik műfajú illetve nyelvű zene már elcsavarta a fejemet, csak a BTS-ből nem megy a kiszeretés sehogy.
Utolsó,adlak!
Amúgy nem kértem vitát,csak azt kérdeztem szerintetek milyen lehet Jungkook.Igen, tisztában vagyok vele hogy mi,full random magyar emberek csak azt láthatjuk amit a médiának mutat,de mindenkinek lehet egy véleménye arról, valójában milyen lehet.
Mondjuk valaki szerint ugyanolyan cuki, kedves (amivel nem vitatkozom, több helyen is olvastam már hogy amúgy jófej pasi meg ilyenek) viszont biztosan neki is van egy rossz oldala, mint bármelyikőnknek.
Ettől eltérve, szerintem vita nélkül is leirhatta volna bármelyikőtök a véleményét.
Ha pedig az egyik válaszoló angyalnak látja Jungkook-ot,abban semmi probléma nincs, nyilván a rajongója akkor nem fogja lenéző szavakkal illetni.
Amúgy meg néhány ember úgy csinál, mintha a rajongás egy bűn lenne..why?
Jungkookie a biasom szóval lehet, hogy kicsit elfogult véleménnyel fogok vélekedni róla. De hiszen mindenki ezt teszi azokkal a személyekkel, dolgokkal még akár kajákkal is, amit kedvel. Nemde?
Mivel a kulisszák mögötti srácot nem ismerem, így nem is igazán lehet kiismerni. Abból amit kamerán keresztül látunk abból pedig azt szűrtem le, hogy egy kedves, vicces, okos, kitartó srác, akinek néha vannak perverz megnyilvánulásai. De lehet, hogy a valóságban pont az ellentéte. Az egyetlen, amiben egy kicsit sem kételkedek az a tehetsége. Felőlem aztán lehetne egy bunkó paraszt is, akkor is ugyan úgy imádnám a hangját.
Utolsó,szerintem Jungkook a kamerák mögött is hasonló.
Pld még annó 2016-ban a fanokkal is olyan cukin bánt amikor észrevették őtet az utcán, képeket is csinált velük meg ilyenek, tehát nem rohant el tőlük lenézően meg ilyenek, legalábbis értitek nyah xd
Meg egy fannak a bátyjával is olyan aranyosan viselkedett amikor a srác elment Jungkook lakásába hangszigetelt szobát építeni, még a mosdót is megengedte neki meg ilyenek sőt autogramot is adott.
Szerintem Jungkook egy jó fej és aranyos fiú,a perverzségről meg.. melyik fiú nem perverz?? most őszintén xd az sem igaz,hogy fél a lányoktól,az csak egy fake imidzs mára ami még évekkel ezelőtt alakult ki róla de megjegyzem Jungkook már FÉRFI, és nem 16-17 éves tini srác.
18. Már nem azért mondom, de akárkinek, ha egy közeli barátjának egy családtagja meghal akkor egyértelműen együtt érezz, attól függetlenül, hogy paraszt stb.
Nem megcáfolni akarom amit mondtál, csak ez nem a legjobb példa volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!