1/23 anonim válasza:
Magyar vonalon Rubint Réka és Schobert Norbi veri ki nálam a biztosítékot, külföldiek közül pedig az elkényeztetett influencerek tudnak nagyon felkúrni
2/23 anonim válasza:
Én Gáspár Lacit utálom a legjobban. Olyan mint egy vágásra kész disznó!
3/23 anonim válasza:
Darai Andrea - Kasza Tibi páros, Pixyre(bár ő lehet nem számít annak) valamint Chloeknows
4/23 anonim válasza:
3, vajon meddig lesz itt a válaszod? 😀 tudjuk hogy ő harap minden kommentre amiben említik. Amúgy egyetértek veled
“☺️“
5/23 anonim válasza:
3 kicsoda az utolsó két ember akit említettél? Életemben nem hallottam még róluk
6/23 anonim válasza:
4: szerintem nem sokáig😂
5: youtuberek. Chloeknows asszem valami tvs csaj is, de a palija tuti az. Borzasztó mesterkélt emberek.
7/23 anonim válasza:
Berki Krisztián és az az agyhalott Mazsi is elég kiakasztó😂
8/23 anonim válasza:
1. vagyok, elfelejtettem Csobot Adélt és rájöttem nagy hiba volt
9/23 anonim válasza:
Csobot Adélra mégegy szavazat. Rémes egy nő😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!