Hódi Pamela miért hagyta így el magát terhesen?
Figyelt kérdés
Annyira látszik, hogy korábban mennyivel igényesebb volt, most olyan lelakott, öregedett és rendesen raszaladtak a kilók is. És hol van még a vége neki..2020. dec. 12. 14:28
21/24 A kérdező kommentje:
Én nem értem az embereket..
1. Most is iszonyat közönséges, buta birka a nő. Ne kelljen már indokolni.. ordít. Nézz a sötét "focistara".. 2 bárgyú beee
2. Te ha ennyire szereted a mindennapi embereket akkor szomszéd Katika, Andika is ilyen érdekes 😅
3. Ez a fajta megélhetési mód olyan mint a kutya vacsorája.. ez aztán felnőtt ember erre gyereket vállalni már másodszorra.. már hány éve ez a "megélhetése" ha nem lenne vityank botlabuak pénzelése pamszika se lenne úgy oda Bencéért..
Megnézném hogy ez a nő NULLA bármiféle szaktudással csupasz seggel gyömrőről hova jutott volna. Tudta ő már a berkinél hogy sparos eladó vagy 3muszakos operátor..sztem még érettségije sincs..
Natibol Pszichés roncs lett.. csak rá kell nézni 😔 hulye szülők miatt
2020. dec. 14. 13:10
22/24 anonim válasza:
En nem akarom bantani, de szerintem nagyon buta a no. Megnezed/hallgatod a nyilatkozatait, sut rola, komolyan, en erzem magam kellemetlenul. Egy posztot nem tud helyesirasi hibak nelkul kirakni, kiveve, ha nem elore megirt valamelyik szponzor altal...
23/24 anonim válasza:
Rettenetes ostoba és egy aranyásó. Az első dolga lebabazni egy pasinak utána vinnyog a médiában nem képes eltartani a gyereket, de persze mindig sikerül Hermes övet venni, Gucci táskát🤣🤣🤣
24/24 anonim válasza:
Majd most lekoltoznek Maglodra anyosek kozelebe, ez tuti recept a sikerre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!