Hódi Pamela átverhette az embereket vagy ikreket vár?
Azt gondolom, hogy az ő esetében nem igazán lehet azzal játszani, hogy azt mondom 12 hetes terhes vagyok, de közben amúgy 20.
Naponta fél millió ember követi + minden megmozdulását dokumentálja a sajtó. Saját magát tenné hiteltelenné, ha később kiderül, hogy 3 hónappal előbb, időre megszületett a gyerek. Ezzel valószínűleg nem trükközne, hiszen haszna nincs belőle.
Mindenki meg tudja nézni, hogy mikor posztolta, hogy koronás. Ez szeptember eleje volt, most nem nézem meg, de így emlékszem. Ekkor kezdték forgatni a konyhafőnököt, amit 09.05-en felfüggesztettek, mert koronás lett az egyik versenyző. Ez valószínűleg Pamela lehetett.
A sztori szerint ekkor tudta meg, hogy terhes. Én elhiszem, hiszen a második főzős napján egy egész malacot kellett feldolgoznia, ami azért 20-30 kiló megvan, és simán a pultról elvitte a saját pultjáig. Ha terhes volt akkor, ezt biztos nem csinálta volna, inkább megéri az ott lévő férfiakat, hogy segítsenek.
Ahogy most utána számoltam, 14-16 hetes terhes lehet. Az eddig megjelent hírek szerint.
Amúgy lehet, hogy ikrek lesznek, ki tudja.
Azt hiszem tudom mire gondolsz. A mai zöld pólós reklámfilmjében valóban elég nagynak tűnik a hasa...
Fene tudja. Lehet tényleg ikrek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!