Hódi Pamela miért hagyta így el magát terhesen?
Figyelt kérdés
Annyira látszik, hogy korábban mennyivel igényesebb volt, most olyan lelakott, öregedett és rendesen raszaladtak a kilók is. És hol van még a vége neki..2020. dec. 12. 14:28
1/24 anonim válasza:
Hát feladta. Sose volt ő igényes... Érted aki berkit magába engedi?! Szerintem az a férfi két lábon járó STD Hotel
2/24 anonim válasza:
Édes istenem terhes 😀😀😀😀 legalább most az egyszer hadd hízzon már meg az ember. Lehet hogy nem egyszerű a terhessége és pont az a legkisebb gondja hogy meghízott
3/24 anonim válasza:
Hát csak győzze lefogyni... Már most egy tehén, és az elején van. Fel karját már csapkodni lehet mint egy konyhas néninek
4/24 anonim válasza:
Az első után is lefogyott. Most is lefog. Egyaltán nincs meghízva. Várandós, lehet hogy rosszullétek gyötrik. Nekem mind a 2 terhességem nagyon nehéz volt, örültem hogy éltem. Legalább ilyenkor ne kezdjétek már ki...
5/24 anonim válasza:
Na majd te megmondod nekünk a tutit? Szerintem még egy hájas tirpak a hölgy. Pont
6/24 anonim válasza:
Te gondolom tökéletes lennél terhesen is.
7/24 anonim válasza:
Jaj majd jól magamba nézek Brühühü
8/24 anonim válasza:
Hát te nem vagy normális. Komolyabb problémáid lehetnek, ha még hétvégén is azzal foglalkozol, ki hány kiló várandósan. Menj és sz*xelj egyet, az majd segít levezetni a feszkót.
9/24 anonim válasza:
Nem mindegy az neked? A legtöbb celeb le van lakva, csak filterezett képeket posztol. Én például állandóan hánytam terhesen és ennek ellenére jöttek fel a kilók pedig kb alig ettem. Aztán láss csodát le is mentek szülés után. Aki ilyeneket ír, annak tuti nincs gyereke csak nagyon tudja a frankot, hogy mi a dolga egy kismamának.
10/24 anonim válasza:
8- as attól még más a véleménye az embernek neked nem lesz igazad. Te vedd be a gyogyszered, idegbeteg vagy. Hódi Pamela elhagyta magát, ronda, kamugep igénytelen nő. Terhesen így néz ki? Ennyi idősen?! Mi lesz vele később?! És botoxos is a feje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!