Hódi Pamela miért hagyta így el magát terhesen?
Figyelt kérdés
Annyira látszik, hogy korábban mennyivel igényesebb volt, most olyan lelakott, öregedett és rendesen raszaladtak a kilók is. És hol van még a vége neki..2020. dec. 12. 14:28
11/24 anonim válasza:
10-es. 8-as vagyok. Köszönöm, de nincs szükségem semmilyen gyógyszerre. Olvasd vissza kérlek a kommenteket, ki milyen stílusban ír. Nem én idegesítem magam azon, más hogy néz ki várandósan. :D
12/24 A kérdező kommentje:
Én is közbe szólnék. Addig míg ez a nő egész eddig csak a külsőségeiből élt, számomra is furcsa ez a lezüllés. De az egész nő élete egy katasztrófa..
2020. dec. 13. 12:51
14/24 A kérdező kommentje:
Szerencsétlen nyomorult nő.. szetpuffadt botoxos fejjel bemondja sztoriba, hogy ők éjjelekig filmet néznek és délelőtt 10kor kelnek. Normális ember a munkahelyen van ilyenkor. 10 év múlva is ezt fogja csinálni? 30 évesen albérlet 2 gyerekkel.. de majd szercsókat szepen megfeji egy házra, azért is táncolt vissza hozzá, kulonben élete végéig albérletben lehetne
2020. dec. 14. 10:50
15/24 anonim válasza:
Hát egy falusi Gyömrői senki. Gondolom a Bence tartja el a picsáját azért fogadta vissza mert dolgozni ő nem megy el, azt rájött vkinek a rezsim is kell fizetni... Ugye a foci szakma jól fizet a Fideszesek ott mossák tisztára a tao pénzeket. Hányás!!!
16/24 A kérdező kommentje:
Tisztán látod a helyzetet 👌👍
2020. dec. 14. 12:04
17/24 anonim válasza:
Két ingyenélő élősködő senkiházi aki az állam pénzét feji! Mert fogalmam sincs hogy lehet ebből a semmittevés boldog megélni. A Pamela nak már ruha márkája sincs... Ergo semmiből sem el csak a csávó millioin
18/24 anonim válasza:
Miből lennének milliói? Már rég nem játszik, valami suliba jár most. Nyilvánvalóan a szponzorokból élnek. Bátor dolog erre alapozni, de úgy tűnik elég sokat hoz a konyhára
19/24 anonim válasza:
Nem eltartják, hanem ennyi szponzora van, reklámoz orrba-szájba mindent, az rengeteg pénzt hoz ám! Hogy ez kinek fér bele és kinek nem, az egy dolog, nekem ez már nagyon sok, olyan érzésem van, mint mikor betegség miatt skipeltem a sulit kicsiként és a teleshopot kellett bámulnom délelőtt, mert sehol nem ment semmi értelmes :D. Csak most az emberek önként választják, hogy reklámokat néznek. Fura világ, de ez van, van erre igény, és ez egy pénzkereseti lehetőség egyeseknek, meg kell emészteni. Nem muszáj követni. Nekem személy szerint a Pamela szimpatikusabb ezzel az “öreg”, meg “lelakott” külsővel, mert valahogy olyan igazibb, meg kifinomultabb sokkal, mint mikor régen közönséges módon kitette mindenét. Nem követem egyébként, ha kritikával is illetem azt is a tartalmai miatt teszem, szerintem nem kéne bántani a külseje miatt, sok átlagos 33 éves kismama néz ki így, vagy még így sem. Azért fura módon, hiába kerülöm a bulvárt, mikor megtudtam, hogy babát vár, egy pici örömöt éreztem. Megérdemli annyi rossz után, aztán ha meg ronda lesz, az is az ő gondja. Én nem nézegetem direkt.
20/24 anonim válasza:
Milyen rossz után? Ő szült egy olyan férfinak akinek normális felelős ember nem szul. Azt hitte megfogja a berkit majd egy gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!