A "sztárok" miért nem válaszolnak soha a rajongói levelekre (üzenetekre)?
Jó, most lehetne azzal takarózni, hogy "sok levelet kapnak", "sok a rajongó", stb., de hogy lehet az, hogy egy se válaszol, akárhánynak ír az ember?
Ha én az lennék, biztos hogy válaszolgatnék, ha nem is betű formában, de valami szép szmájlit vagy valamivel megköszönném a levelet.
De nem vagyok az, nem is akarok az lenni, csak fura, hogy a rajongók elolvadnának akár egy smiley-tól is, a sztárok meg nem reagálnak sose. 🤷♀️
A külföldi sztárok nagyresze színész vagy énekes, esetleg műsorvezető. Na mit jelent ez? Azt, hogy dolgoznak! Ahogy dolgozik a modell, a humorista és te is. A külföldi sztárok twitteren rengetegszer válaszolnak üzenetekre. Csak tudod kicsi szívem, ahogy előttem leírtak, az a napi 2-3000 üzenet folyamatosan halmozódik, ezzel szemben az idő rá ugyanannyi marad! Szóval megengeded nekik, hogy legyen magánéletük is? Vagy tán sajnálod tőlük? Biztos kell egy alap IQ szint ahhoz, hogy felfogd: az a sztár akit te lenézel, lebunkózól azért mert pénze van, mindezeket leszámítva ő is ember! És nem véletlenül van ott ahol! Mert az lehet, hogy a youtube-s nézettséget a rajongók hozzák össze, de ahhoz előbb kell egy olyan dalt írni, ami felkapott lesz. A színésznek, ahhoz hogy menő sorozatokban/filmekben szerepeljen castingokra kell járnia és rohadt sok szöveget tanulnia.
Szóval legyél kedves és fogd fel, hogy nem minden úgy van, ahogy te azt elképzeled a buksidba.
Amúgy lehet velem van a baj, de én ha ráírtam egy sztárra, akkor nem vártam vissza ra választ. Mert nem azért írtam. Azért írtam rá, mert megszerettem volna neki köszönni valamit. De mondom lehet velem van a baj...
A magyar "sztárokrol" meg ne is beszéljünk kérlek.
"#8, te talán az vagy, hogy így véded őket és hogy így tudod, hogy "miről szólnak azok az üzenetek"?!"
Kedves Kérdező! Te talán sztár vagy, hogy ennyire tudod hogy a sztárok bunkóságból nem válaszolnak, nem azért mert nincs idejük rá?
"Ha én az lennék, biztos hogy válaszolgatnék..."
Tehát nem vagy az. Tehát nem tudhatod hogy milyen okból nem válaszolnak, így nem állíthatod azt, hogy azért nem kapsz választ, mert "csak magukkal foglalkoznak". c:
Kedves #34-es válaszoló! Én magam is bunkó lennék, ha most nem válaszolnék erre a leértékelendő válaszodra. De válaszolok, bármennyire is sajnálom rá az időt, pedig sokkal több hasznosabb teendőm lenne.
Tehát, mint már valaki itt említette, bunkóság az üzenetre nem válaszolni, lényegtelen, hogy sztár vagy nem sztár, és ezzel teljes mértékben egyetértek!!!
Akit nem érdekelnek a rajongói, csak a csomó magáról készült fotó, a temérdek lájk és hozzászólás, amire megint nincsenek válaszok, se lájk a "sztár" felöl (valószínű hogy el sem olvassa), de lényeg, hogy feltesz egy kérdést a kép alatt, hogy kapjon hozzászólást, ezen kívűl a követők száma - az nagyon is magával foglalkozik!
Csak a színfalak mögé kell látni...
Tudhattam volna, hogy nem érdemes válaszolni se a kérdésedre. Nagyon elfogult vagy a témát illetően, én pedig nem fogok veled vitába szállni. Az, hogy eszedbe sem jut, hogy esetleg nem válaszolnak majd neked, számomra mindent elmond.
További szép napot, remélem sikerül befejezned azt a sok hasznos teendődet. (:
Kérdezőnek feldobja... 🙄
Nem is emlékszem hogy valaha feltettem ezt a kérdést... 🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!