A "sztárok" miért nem válaszolnak soha a rajongói levelekre (üzenetekre)?
Jó, most lehetne azzal takarózni, hogy "sok levelet kapnak", "sok a rajongó", stb., de hogy lehet az, hogy egy se válaszol, akárhánynak ír az ember?
Ha én az lennék, biztos hogy válaszolgatnék, ha nem is betű formában, de valami szép szmájlit vagy valamivel megköszönném a levelet.
De nem vagyok az, nem is akarok az lenni, csak fura, hogy a rajongók elolvadnának akár egy smiley-tól is, a sztárok meg nem reagálnak sose. 🤷♀️
Milyen sztárok? Magyarok? Külföldi?
A legtöbbnek valószínűleg ki is vannak kapcsolva az értesítések, külön még nem nézik őket, mert sok van.
Ha jelen vannak a szociál médiában: FB, Insta, Twitter. Ott szoktak válaszolni, reagálni. Én konkrétan ismerek olyan sztárt (Supernatural), akit még telefonon is fel lehet hívni, SMS-t küldeni, és szokott válaszolni, reagálni.
Összességében a Supernatural / Odaát színészeit közvetlenebbnek ismertem meg, mint más fandomok, sorozatok szereplőit. Igaz, a fenti felsorolt médiák óta közvetlenebbek lehetnek a sztárok. DE nem mindegyikre jellemző, ez igaz. Az is, hogy a levelezéssel sokszor ezzel megbízottak foglalkoznak, főleg a híresebbeknél, bár ez is: embere válogatja. A sztárok között is lehet zárkózottabb személyiség, meg nagyon nyitott is.
Szerintem bunkóság, hogy nem válaszolnak, hiszen a rajongók miatt lettek azok, akik.
Rajongók nélkül az énekeseknek nincsen nézettségük a YouTube-on, a concerteken, egy színésznek rajongók nélkül nincs karrierje a filmekben, sorozatokban, egy tehetségkutatóban szereplő sztár is a népszerűséget rajongóknak köszönheti, rajongók nélkül nem kap szavazatot.
A kérdés vonatkozik magyar sztárra és külföldire is.
Nyílván nem fog rögtön válaszolni, de legyen mondjuk maximum egy hónap, és a régebbi levelekre válaszolhatna, az újabbak meg várnak a sorukra.
Aki szereti a rajongóit, az válaszolgat, vagy legalább valamilyen smiley-val megköszöni a kedves szavakat.
#8, te talán az vagy, hogy így véded őket és hogy így tudod, hogy "miről szólnak azok az üzenetek"?!
Ha rajongó nem kap vissza legalább egy smiley-t vagy valamit, minek rajongjon egy olyanért, aki csak magával van elfoglalva?! Minek vegyem a fáradságot, hogy le töltsem a híres aplikációkat és szavazzak a nagy semmiért? 😂 Tisztelet a kivételnek, vannak olyanok is, akik igyekszenek hétköznapi életet élni és nem szállt el az agyuk a hírnévtől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!