A "sztárok" miért nem válaszolnak soha a rajongói levelekre (üzenetekre)?
Jó, most lehetne azzal takarózni, hogy "sok levelet kapnak", "sok a rajongó", stb., de hogy lehet az, hogy egy se válaszol, akárhánynak ír az ember?
Ha én az lennék, biztos hogy válaszolgatnék, ha nem is betű formában, de valami szép szmájlit vagy valamivel megköszönném a levelet.
De nem vagyok az, nem is akarok az lenni, csak fura, hogy a rajongók elolvadnának akár egy smiley-tól is, a sztárok meg nem reagálnak sose. 🤷♀️
Én csak azt nem értem meg, hogy miért mantrázod ugyanazt mikor többen is leírták, hogy fizikailag képtelenség mindenkinek válaszolgatni. Kap 1000 levelet, válaszol belőle 100-nak, másnap is kap ezret, akkor harmadik nap ott van 1800 válaszolatlan levele, és még arra is kap ezret....
De ha neked jól esik tartsd magad ahhoz, hogy micsoda bunkóság, nem hiszem, hogy bármelyikük is könnyeket hullajtana emiatt.
#22! Én sem értem, hogy miért "mantrázod" azt, hogy lehetetlen...
Ahogy az illemkönyvben benne van az, hogy a kézfogást nem elfogadni sértés, ugyanúgy a kedves üzenetekre is nem válaszolni sértés. Szerintem az előzményekben eléggé fel lett vázolva, hogy miért is...
Amúgy meg adjatok a kezembe egy híresség profilt, és maximum 1 hónap alatt (de lehet hogy kevesebb idő alatt) válaszolok az összes rajongónak...
Mert még mindig nem sikerült felfogni, amit többször leírtunk, hogy naponta jön új és új adag, és ott van, számolj csak 2 percet egy levélre, ha ott van 200 leveled akkor már több mint 6 órás elfoglaltság.
Mintha ki akarnál merni egy folyót pohárral, fizikai képtelenség ennyi, de többször nem írom le, fölöslegesnek érzem.
#22 Azt elismerem hogy van abban valami amit mondasz, de akkor visszakérdezek: ebben az esetben miért van ott az üzenetküldés opció mindenkinél? Miért nem tiltják le hogy ne lehessen írni nekik senkinek semmit? Meg úgy en blok miért nyilvános minden sztár profilja Instagramon, Twitteren, Facebookon? Ja persze gondolom a milliónyi üzenetet, jókívánságot olvasgatni, meg a kitett posztokra érkező milliónyi lájkot meg a poszt tartalma után járó esetleges extra pénzt bezsebelni az jó dolog, de a beérkező üzeneteket megválaszolni már nem olyan kellemes, igaz?
Én még tavaly Bire Larson instagramját nézegettem, simán tudtam neki írni, bármiféle korlát nélkül. Nem volt eltiltva, mint bármelyik átlag usernek lehetett neki üzenni. Persze nyilván nem válaszol. De kérdem én, ha napi szinten van ideje mutogatnia magát a világnak, meg üzengetni mindenféléket minden csatornán, akkor kétoldalúan kommunikálni miért nem megy? Azt nem tanították meg?
Van hozzá felirat is, ha szükséged van rá.
Amanda Palmer 13 perces előadása arról, hogyan kapcsolódik a rajongóihoz és azok ő hozzá. Kétségkívül nem hétköznapi az, amit zenészként - és emberként - képvisel. Pl: zenéit ingyen elérhetővé tette, támogatja a torrentezést és a megosztást. Cserébe viszont segítséget kér: koncertjei után egy kalapot ad körbe, vagy interneten szállást kér magának meg a bandájának. Kickstarteren kért 100.000 dollárt. Összejött 1,2 millió dollár. Hitvallása szerint nem az a lényeg, hogyan vegyék rá az embereket, hogy fizessenek a zenéért. Hanem az, hogyan hagyjuk fizetni őket a zenéért.
Ő a másik véglet. Írj rá, ha Magyarországon jár, tuti nálad fog lakni is.
"Amúgy meg adjatok a kezembe egy híresség profilt, és maximum 1 hónap alatt (de lehet hogy kevesebb idő alatt) válaszolok az összes rajongónak..."
Azért azt megnézném, mit érnél el egymagad egy valódi híresség oldalán, aki napi szinten milliós számú üzenetet kap, nem csak angolul, hanem számtalan más nyelven is. Persze aludnod, főznöd és vásárolnod kell, magánéletet élni stb. Egy hónap alatt a toplistás sztárok (több száz híresség tartozik ebbe a kategóriába) a különböző platformokon 50-200 millió üzenetet kapnak, s ezek csak az újak, a korábbiak nincsenek benne.
A #25-össel egyet kell értenem, hogy ha valóban teher válaszolgatni a rajongóknak, akkor miért teszik elérhetővé az üzenetküldést?! Ja persze... A jó kívánságokat jó érzés olvasgatni és érezni azt, hogy "népszerű vagyok", de hogy a rajongónak is valamilyen szinten örömet okozzunk egy szivecskével vagy egy sablon szöveggel megköszönni a kedves szavakat, az már teher...
És egyébként lehet, hogy az új üzenetek száma sosem lesz 0,de ha kicsit mindig válaszolgatnának, kezdve a régebbiekkel, előbb-utóbb mindenki kapna választ egy kis akarattal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!