Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » A "sztárok" miért nem válaszol...

A "sztárok" miért nem válaszolnak soha a rajongói levelekre (üzenetekre)?

Figyelt kérdés

Jó, most lehetne azzal takarózni, hogy "sok levelet kapnak", "sok a rajongó", stb., de hogy lehet az, hogy egy se válaszol, akárhánynak ír az ember?

Ha én az lennék, biztos hogy válaszolgatnék, ha nem is betű formában, de valami szép szmájlit vagy valamivel megköszönném a levelet.

De nem vagyok az, nem is akarok az lenni, csak fura, hogy a rajongók elolvadnának akár egy smiley-tól is, a sztárok meg nem reagálnak sose. 🤷‍♀️

2020. okt. 23. 22:59
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
87%
Szóval el vannak szállva, mert nem képesek olyasmire amire senki nem volna képes a földön, mindenkinek irogatni, de szerintem ha számodra egy smiley nem küldése ekkora gond akkor ne szavazz rájuk.
2020. okt. 24. 10:42
 12/39 A kérdező kommentje:

Nekem az a gond, hogy bunkók! Mert szerintem a rajongók nagyon is megérdemlik a választ, ha 1 hónap múlva, akkor 1 hónap múlva...

#2-essel teljesen egyetértek...

2020. okt. 24. 10:59
 13/39 anonim ***** válasza:
93%

Külföldiekre gondolsz gondolom,mivel a magyarok mindenek csak nem sztárok.

Nekem válaszolt már ismertebb ember.

De tenyleg ne várj már ilyesmit el. Gondolj bele...pl insta. Követik 20 millióan...ezel közül kap napi 1000-2000 levelet,ha nem többet. 1 hónap alatt mennyis is gyűlik össze?! Neked lenne turelmed /IDŐD? Náluk szerinted van napi több órát erre szánni? A te leveled eltűnik a többi között. Ne legyél már buta...

2020. okt. 24. 11:20
 14/39 anonim ***** válasza:
15%

Mindjárt megsajnálom szegény dollármultimilliomos, világhíres, áloméletet élő sztárocskákat hogy micsoda megterhelő és embertelen dolog lenne a százmilliókért, a luxusért, a hírnévért cserébe két mondatot válaszolni pár embernek. Biztos belehalna.

Szívesen cserélek velük, én tuti válaszolok mindenkinek ha cserébe annyi pénzem, cuccom, ismerősöm, hírnevem lehetne mint ezeknek.

2020. okt. 24. 13:50
 15/39 A kérdező kommentje:
#14, pontosan! Végre nem csak én gondolom így...
2020. okt. 24. 14:56
 16/39 anonim ***** válasza:
17%
Ha az irigység fájna...
2020. okt. 24. 16:13
 17/39 A kérdező kommentje:

#16, Mire legyek irrígy? A felfuvalkodott bunkóságra?! Kössz nem! 😂

Jó nekem a háttér is, csak nem tartom korrektnek, hogy ezek a "sztárok" - ha lehet így nevezni őket, a rengeteg rajongója ha kapna legalább 1 üzenetet is, még ha az egy smiley is, szinte bekereteznék, annyira örülnének neki. Rajongók nélkül a sztárok nem sokra viszik. Kétlem, hogy a legtöbbnek van olyan rendes munkája, mint bármelyik embernek. A rajongók tényleg csak arra jók, hogy termeljék a milliókat... De mindegy ők tudják, szememben ugyanolyan emberek, mint bárki más, nem többek, mint bármelyik másik ember... 😂

Egyébként úgy látom, hogy lehet itt a válaszolók között "híresség", vagy olyan, aki ismer legalább 1-et, ha már le van pontozva az, aki megírja a valóságot...

2020. okt. 24. 17:22
 18/39 anonim ***** válasza:
15%

Én sosem értettem ezt az ostoba hozzáállást, hogy ha egy híres/gazdag/sikeres emberre valaki egy rossz szót is mond, az rögtön "irigy". Mintha amúgy a sikeres embereknek ne lehetne rossz tulajdonságuk, mintha valami istenek lennének akiket tilos bármivel is "mocskolni".

Igenis bunkó dolog az ha az ember valakinek nem válaszol, tök mindegy hogy sztár vagy nem sztár. Olyan esetben meg különösen illendő lenne, ha az ember a rajongóiból él, ráadásul igen jól él többségében. Ha a rajongók is leszarnák őt, nem néznék a filmjeit, nem mennének a koncertjeire, nem vennék a lemezeit, ajándéktárgyait stb. akkor ő sem lenne se gazdag, se híres. Maximálisan egyetértek a kérdezővel, nettó bunkóság és rátartiság nem válaszolni másoknak. Tipikus "nem ereszkedem le a halandók közé mert én több vagyok" hozzáállás, holott pont a rajongók nélkül nem lenne más a sztár sem, csak egy senki. Mondhatni neki ez a munkája, amiért igen jól fizetik, igenis vegye már a fáradságot hogy ha már mást nem legalább egy nyamvadt sablon üzenetet visszaír hogy "köszönöm, rendes tőled" vagy hasonló. A legtöbb ember a holdig ugrana örömében, neki meg masszív 6 másodpercébe telne. Aki erre se képes, az igenis egy bunkó majom, aki nem érdemli meg a hírnevet meg a pénzt.

2020. okt. 24. 17:47
 19/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm #18-as!!!
2020. okt. 24. 20:09
 20/39 anonim ***** válasza:
0%
De azert írogatsz nekik🤣🤣🤣
2020. okt. 24. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!