Mikor növöm ki a sztár rajongást vagy még 19 évesen normális?
Csillapodott a rajongásom az elmúlt években, de majdnem mindig volt valaki, akiért rajongtam.
Mitől van az, hogy nem tudok ebből kinőni? Szerepet játszik a nulla társasági élet?
Volt egy kapcsolatom, de lelki roncs lettem a végén és pszichiáterhez is jártam. Ezután kezdődött újra a sztár "szerelem", de már belefáradtam ebbe.
Én 20 vagyok. A hollywoodi sztárokért nem vagyok oda, viszont tavaly teljesen bele voltam bolondulva az egyik tik toker fiúba, azelőtt Dancsó Péterbe 16-18 évesen kb.
Most pedig folyamatosan a Paul street youtuberbe vagyok beleesve, de állandóan csak rá tudok gondolni már hónapok óta (Nem nem én vagyok a kérdező),
Nekem egy barátnőm 23 évesen tart még itt. Nagyon rajong elérhetetlen hírességekért, magányos is egyébként, sose volt még kapcsolata.
Szerintem, ha szimpatikus valaki az oké, a kamerán keresztül is látszik, de az imádat szerintem sok.
Nem is ismeri a rajongó ténylegesen a sztárt, fogalma sincs a személyiségéről. Kisebb-nagyobb mértékben minden híres embed torzít a világ előtt, ami természetes, hiszen védeni kell a privát szférát.
Az én szememben nem teljesen egészséges ilyen nem létező "kapcsolatot" kialakítani.
Bár a barátnőm szerintem túltolja, van azért a rajongásnak egészséges szintje, de nála látom, hogy alapvetően nincs rendben minden és elérhetetlen emberekhez menekül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!