Csani Csenölnek van valamilyen betegsége?
Állítólag már 13 éves, de kb. 150 centi és még mindig olyan megjelenése van, mint egy 8 évesnek. Serdülésnek a halvány jelét nem mutatja. A viselkedése, a megszólalása is még nagyon kisgyerekes, semmi kamaszos nincs benne.
Ez valami hormonzavar lenne? Tesztoszteron probléma?

1
Ne viccelj már én 13 évesen már a szüzességem elvesztettem. Egyáltalán nem normális. Mondjuk rá is játszik kicsit mert gyerekeknek próbálják eladni a csatornát.
Szerintem, ha nem magántanuló, akkor szénné-sz@rrá szivathatják az osztálytársai.
Én a szülei helyében elvinném orvoshoz, mert baromi éretlen minden téren. Még a hormoninjekción is elgondolkodnék.

3
Szerintem pont a szülei adhattak neki valami hormonterápiát hogy ne kezdjen el kamaszodni így tovább tudtak vele a youtube-on gyerekcsatornát üzemeltetni.
2-es!
Viszonyításképp:
Paul Street szintén 13 évesen csinálta ezt a videóját - érett gondolkodással, összeszedett gondolatokkal, választékos beszéddel: https://www.youtube.com/watch?v=OfRb4khhxhs&t=69s
Ellenben Csanika 13 évesen az anyukájának könyörög, hogy vegye meg a csokit: [link]
Szerinted ez így helyén van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!