Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Csani Csenölnek van valamilyen...

Csani Csenölnek van valamilyen betegsége?

Figyelt kérdés

Állítólag már 13 éves, de kb. 150 centi és még mindig olyan megjelenése van, mint egy 8 évesnek. Serdülésnek a halvány jelét nem mutatja. A viselkedése, a megszólalása is még nagyon kisgyerekes, semmi kamaszos nincs benne.

Ez valami hormonzavar lenne? Tesztoszteron probléma?

tegnap 16:36
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Egy atlagos kiskamasz! Ilyennek kellene lenni az osszes gyereknek ez a normalis
tegnap 19:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

1

Ne viccelj már én 13 évesen már a szüzességem elvesztettem. Egyáltalán nem normális. Mondjuk rá is játszik kicsit mert gyerekeknek próbálják eladni a csatornát.

ma 10:31
 3/6 A kérdező kommentje:

Szerintem, ha nem magántanuló, akkor szénné-sz@rrá szivathatják az osztálytársai.

Én a szülei helyében elvinném orvoshoz, mert baromi éretlen minden téren. Még a hormoninjekción is elgondolkodnék.

ma 11:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

3

Szerintem pont a szülei adhattak neki valami hormonterápiát hogy ne kezdjen el kamaszodni így tovább tudtak vele a youtube-on gyerekcsatornát üzemeltetni.

ma 11:04
 5/6 A kérdező kommentje:

2-es!

Viszonyításképp:

Paul Street szintén 13 évesen csinálta ezt a videóját - érett gondolkodással, összeszedett gondolatokkal, választékos beszéddel: https://www.youtube.com/watch?v=OfRb4khhxhs&t=69s

Ellenben Csanika 13 évesen az anyukájának könyörög, hogy vegye meg a csokit: [link]

Szerinted ez így helyén van?

ma 11:15
 6/6 A kérdező kommentje:
A fenti szövegem az 1-esnek szólt, bocsi, figyelmetlen voltam.
ma 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!