Ha tudsz ilyen animét akkor nyugodtan ird le. kihagytam e valamilyet?
Olyan animét keresek ahonnan a főszereplő a semmiből indul, vagy nem tudja használni az erejét de végül ő lesz a legnagyobb közöttük.
Amiket láttam: naruto/boruto( ezt még nézzem de ugye hetente),bleach(nem tudom mikor folytaják sajnos), ugy szint a black clover,One piece-re nem tudtam rávenni magam sajnos egyrészt néztem ede ennyi.
Boku no Hero Academia
Jujutsu Kaisen
Haikyuu
Deadman Wonderland
High School DxD
Aki lepontozza az Attack on Titannel kapcsolatos véleményeket, az miért teszi? Erre baromira kíváncsi vagyok.
Ezen az oldalon valamiért rengetegen vannak, akik szidják, azt mondják, hogy milyen borzalmas, semmi élvezhető nincsen benne, Eren csak egy idegesítő karakter stb. stb. stb.
Köszönöm mindenkinek a választ, perpillanat a hero academia lett a nyertes eddig bejön.
Nem értem mi bajuk az aot-al, nekem is egy nagy kedvenc..
Én 1500+ animénél járok, amibe nyilván benne vannak a movie-k, ovák, specialök is. Nem mondanám magam kezdőnek, de profi se vagyok. Ismerek olyanokat, akik 2-3-4 ezer animét láttak már.
A Ghibli művek amúgy tényleg nagyon jók, azt én is meleg szívvel ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!